Kia e-Niro eladása 1 napon belül

2024.01.19. péntek

Egy 64 kw akkumulátorral szerelt teljesen elektromos Kia e-Niro eladásával bízott meg bennünket az eladója Arnold.

Sajnos az elektromos autók piaca nagy viharokat él meg, részben a Tesla árpolitikája, részben pedig a használtautók iránti kereslet visszaesése miatt…


A fentiek miatt az olló egyre jobban szétnyílik a hirdetési és az eladási árak között. Ezért nem volt könnyű az árazás.

Az autó fantasztikus, valóban olyan amilyen autóról álmodunk amikor használtautó vásárláson ábrándozunk.

Első tulajdonos, legmagasabb felszereltség, összes tartozéka megvan, védőfólia a karosszérián, gondos gazda, végig garázsban tartott, stb…

Mégis sok ilyen adottságú autót árulnak hónapok óta sikertelenül…

Szóval meghatároztuk az eladási árát az autónak, nem a hirdetési, hanem a tűpontos eladási árát.

Unikum a piacon egy ilyen autó és mindannyian hiszünk benne, 30 nap alatt el fogjuk adni.


2024.01.23. kedd

Sorra került a Kia e-Niro is fotózásra. A hirdetését már délelőtt készre szerkesztettük, de nem aktiváltuk a képek nélkül. Délután befelhősödött az ég és 3 autót is be tudtunk fotózni, köztük a Kiát is. 38 db képet csináltunk és válogatunk, mert “csak” 30 képet enged a rendszer feltölteni.

Elképesztő fotogén autó, nagyon jó hirdetés lett. Az eladó javaslatára néhány dolgot pontosítottunk a hirdetésen és várjuk a vevőket. 

2024.01.24. szerda

Reggel kaptunk egy hívást az autóra. Eljönnének megnézni, mert ilyet keresnek, sok autót megnéztek már, tesznek egy próbát.

Fél egy körül meg is érkezett az érdeklődő, bemutattuk az autót és meg volt a próbakör is.

Alkuról nem tudtunk beszélni, mert egy napja sincs fent az autó, kitartottuk az árat.

Egy óra előtt már visszaigazolta az eladó, hogy megérkezett a bankszámlájára a foglaló összege. Az vevő ígérete szerint 1-2 napon belül a teljes vételár az eladó számláján lesz.

2024.01.25. csütörtök

A mai nap átadtuk az autót.

Kevesebb, mint 24 óra alatt eladtuk az autót és a megbízástól az átadásig nem telt el 6 nap.


Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

Gheunil ChonGheunil Chon
17:55 29 May 24
Gergely DancsGergely Dancs
15:31 15 May 24
Tapasztalt hozzáértő értékesítő kollégák, akik az ügymenet elejétől a végéig mindenben segítenek, rendelkezésre állnak. Kiváló személyre szabott szolgáltatások. Maximálisan elégedett voltam mindennel!
Kató AndreaKató Andrea
07:40 14 May 24
Vételi szándékkal mentem a kereskedésbe. Az adott pillanatban nem volt az elképzeléseimnek megfelelő autó, de megbeszéltük, hogy kb. mit szeretnék, mik a paraméterek, mi a keretem, stb.2 héten belül érkezett a hívás, hogy megérkezett az új autóm. Pont olyan, amilyet szerettem volna 😍Maximális, személyre szabott törődést kaptam, teljes körű, profi ügyintézéssel, csak át kellett vennem a kulcsot és elhoznom az autót. Köszönöm! 😊
Ambrus JobbágyAmbrus Jobbágy
04:49 12 May 24
Az első Cenntro kereskedés a telephelyen.
Kornel SzechenyiKornel Szechenyi
15:25 08 May 24
A 6 éves X6-os BMW-t szerettük volna eladni. Három hónapja hirdettük már, de sajnos nem kelt el. Ezért felkerestük az Auto26 telephelyét, ahol részletes átvizsgálást és tájékoztatást követően megbeszéltük a feltételeket az autó eladásával kapcsolatban. Egy hónappal később az autót eladták. Mindenki nagyon korrekt és kedves volt. Megbízható, jó szakemberekből álló csapatot ismertünk meg, akiket szívesen ajánlunk bárkinek, aki szeretné eladni az autóját.
Szilárd LakatosSzilárd Lakatos
12:43 07 May 24
Korrektek, megbízhatóak, gyorsak!Köszönjük a segítségüket.
Marianna KalbantnerMarianna Kalbantner
17:33 06 May 24
Kedves, hozzáértő ,segítőkész szakemberek. Nem tesznek különbséget a vevők között. Ha lebeszélnek vmit telefonon akkor ahhoz tartják magukat .Korrektek ami a mai világban ritkaság.További sok sikert kivànunk.
Gellért JózsefGellért József
08:00 03 May 24
Profi csapat! Az autót 3 héten belül, a megbeszélt áron eladták. (Azt hiszem ennél többet nem kell mondani…👍👍👍
Gabriella GerencsérGabriella Gerencsér
17:01 02 May 24
Kulturált környezet, hozzáértő szakemberek. Autót vásároltunk náluk, mindenben segítőkészek és udvariasak voltak. Foglaló nélkül megtartották nekünk a kiszemelt autót, pedig lett volna rá más érdeklődő is. Ez számunkra nagyon pozitív volt, hiszen csak szóban egyeztünk meg. Összességében csak ajánlani tudom a kereskedést, mert korrektek voltak, ami manapság sajnos ritka. Köszönjük Auto26!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top