Kia e-Niro eladása 1 napon belül

2024.01.19. péntek

Egy 64 kw akkumulátorral szerelt teljesen elektromos Kia e-Niro eladásával bízott meg bennünket az eladója Arnold.

Sajnos az elektromos autók piaca nagy viharokat él meg, részben a Tesla árpolitikája, részben pedig a használtautók iránti kereslet visszaesése miatt…


A fentiek miatt az olló egyre jobban szétnyílik a hirdetési és az eladási árak között. Ezért nem volt könnyű az árazás.

Az autó fantasztikus, valóban olyan amilyen autóról álmodunk amikor használtautó vásárláson ábrándozunk.

Első tulajdonos, legmagasabb felszereltség, összes tartozéka megvan, védőfólia a karosszérián, gondos gazda, végig garázsban tartott, stb…

Mégis sok ilyen adottságú autót árulnak hónapok óta sikertelenül…

Szóval meghatároztuk az eladási árát az autónak, nem a hirdetési, hanem a tűpontos eladási árát.

Unikum a piacon egy ilyen autó és mindannyian hiszünk benne, 30 nap alatt el fogjuk adni.


2024.01.23. kedd

Sorra került a Kia e-Niro is fotózásra. A hirdetését már délelőtt készre szerkesztettük, de nem aktiváltuk a képek nélkül. Délután befelhősödött az ég és 3 autót is be tudtunk fotózni, köztük a Kiát is. 38 db képet csináltunk és válogatunk, mert “csak” 30 képet enged a rendszer feltölteni.

Elképesztő fotogén autó, nagyon jó hirdetés lett. Az eladó javaslatára néhány dolgot pontosítottunk a hirdetésen és várjuk a vevőket. 

2024.01.24. szerda

Reggel kaptunk egy hívást az autóra. Eljönnének megnézni, mert ilyet keresnek, sok autót megnéztek már, tesznek egy próbát.

Fél egy körül meg is érkezett az érdeklődő, bemutattuk az autót és meg volt a próbakör is.

Alkuról nem tudtunk beszélni, mert egy napja sincs fent az autó, kitartottuk az árat.

Egy óra előtt már visszaigazolta az eladó, hogy megérkezett a bankszámlájára a foglaló összege. Az vevő ígérete szerint 1-2 napon belül a teljes vételár az eladó számláján lesz.

2024.01.25. csütörtök

A mai nap átadtuk az autót.

Kevesebb, mint 24 óra alatt eladtuk az autót és a megbízástól az átadásig nem telt el 6 nap.


Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

András MáriánAndrás Márián
08:21 24 Feb 24
Zsolt KisZsolt Kis
20:54 22 Feb 24
7 évvel ezelőtt vettem az autóm egy másik kereskedéstől. Azzal sajnos már az első hónapban kiderült, hogy át lettem verve, így azóta úgy vagyok vele, hogy kereskedéstől még egyszer nem fogok autót venni. Az utóbbi hónapokban merült fel, hogy lecserélném az autóm és a legszimpatikusabbat pont az Auto26 hirdette. Azt mondták, hogy az autó nagyon jó állapotban van és megvan a szerviz múltja is. Vétel után vittem el márkaszervizbe teljes átvizsgálásra, ahol alátámasztották, hogy az autó hibátlan állapotban van, amit így néhány hónappal később is el lehet mondani róla. A eddigi sok 5 csillagos értékelés szerintem nem véletlen van.
Máté BagossyMáté Bagossy
23:48 20 Feb 24
Nagyon korrekt, kedves, jó humorú srácok dolgoznak itt. Kávéval úgy kínálnak, mintha Speciality kávézó is lennének egyben.Az autó előéletét, szervízelését bemutatva minden hiánymentes papírral igazolták.Segítenek az átiratásban is, neked csak az a dolgod, hogy megvedd és hazavidd.Ha csütörtökön bemész még egy haláli aranyos és jópofa kutya is üdvözöl és rávesz téged a vásárlásra.Köszönöm az igényes gyönyörű autót, és a segítségeket!Ajánlani mindenképp tudom.M
László ErdélyiLászló Erdélyi
18:39 20 Feb 24
Korrekt, segítőkész csapat, villámgyors ügyintézés, remek kávé! 🙂
Robert ToviziRobert Tovizi
09:50 20 Feb 24
Nagyon korrekt,udvarias ügyintézésben volt részem. Azt kaptam,amit ígértek. Sőt többet,négy nap alatt eladták a kocsit! Profi csapat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Róbert BordásRóbert Bordás
09:01 20 Feb 24
Számomra ők váltak a használt autókereskedés definiciójává és abszolút pozitív értelemben. Rajtuk keresztül adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. Végig minden flottúl ment. A 30 napos eladási garanciát korrekt módon nem vállalták mert egyedi volt az autó, azaz szűk vevőrétegre lehetett számítani. Továbbá karácsony előtt 2 nappal adtam be hozzájuk az autómat. Ennek ellenére a velük szerződött áron 45 napra eladták a járgányt. Egyetértek a korábbi hozzászólásokkal, hogy „mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot.” Nem voltak rejtett költségek. Pontosan annyiba került minden mint amennyiben megállapodtunk. Ezentúl ha úgy döntök, hogy megválok szeretett autómtól hozzájuk megyek majd elsőnek, annak ellenére, hogy kereskedésük távol esik tőlem. Összességében nem kérdés hogy jár az 5*!
István VargaIstván Varga
18:03 16 Feb 24
A lehető legprofibb csapat akikkel eddig találkoztam autókereskedés terén. Náluk adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. A 30 napos eladási garanciát abszolút komolyan veszik, a közösen megegyezett összegért el is adták az autómat. Mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot, ha hívod őket azonnal felveszik. Ha náluk vagy és épp várnod is kell, nem hagynak szó nélkül, kávéval kínálnak és beszélgetnek veled amíg vársz az épp aktuális teendőre (feltéve ha van idejük persze). Mindent összevetve a legnagyobb szívvel ajánlom őket akár eladás, akár vétellel kapcsolatban. Az 5* pedig nem is kérdéses. 🙂
János PacsutaJános Pacsuta
20:42 14 Feb 24
Tapasztalatom alapján, szívesen ajánlom mindenkinek az A26 autó kereskedést!Az általam kiválasztott autót felkészülten, kellő részletességgel korrekt módon mutatták be. A próbakör alatt már el is döntöttem, hogy a leendő “családtaggal” van dolgom, és, hogy az enyém lesz. Másnap már meg is sikerült vásárolnom a hőn áhított “álom” autót.🚗🙂Ez úton is köszönöm a korrektséget, és a gyors ügyintézést!Tisztelettel : János
Péter MihályPéter Mihály
21:08 13 Feb 24
Intelligens, elegans,, hatekony, szimpatikus csapat. Olyan hely ahol az ember szivesen hagyja az autojat eladni. 1 het alatt alku nelkul ment el az auto, amit elotte 1 honapig nem tudtunk eladni.Koszonjuk!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintva



Scroll to Top