Suzuki Swift Sport! Ehhez sem volt szükség harminc napra, mindössze 2 nap kellett az eladásához!

2024.01.25.

Bálint egy Suzuki Swift Sport eladásával bízott meg minket.

Egy héttel korábban már járt nálunk, állapotlapot vettünk fel és átbeszéltünk mindent ami az eladással kapcsolatos…


Már akkor leegyeztettük az autó leadás időpontját a mai napra.

A Swift Sport nagy kedvencünk és ez az utolsó 1.6 szívómotoros, ez a széria után már turbós motorokat kapott a Swift Sport.

Nehéz dolgunk volt az árazással, akkora a szórás. Van egy titkon remélt előnye a mi Swiftünknek, az, hogy 5 ajtós.

Ezeket a típusokat jellemzően fiatalok veszik újonnan akiknek nem fontos és nem is fizetik meg az 5 ajtót vagy, ha családos ember is veszi második-harmadik autónak pont jól jön, hogy nem tart vele a család és a saját tempóját autózhatja. Élményautók ezek diszkont fenntartással.


2024.01.31. szerda

Időközben beáraztuk az autót és ma felkerült a hirdetés is. Gyakorlatilag a mi általunk meghatározott vételárhoz képest -40%-kal kevesebbtől indulnak és +15-kal magasabban zárulnak a piaci árak. 5 ajtós viszont kevés van. Vajon megtaláljuk a használtautó piacon azt a vevőt akinek a mi autónk az ideális választás?2024.02.01. csütörtök

Kapunk egy érdeklődő telefont Zsolttól, jöhet e ma megnézni az autót? Délután már mindhárman (Zsolt, a barátja és én) az autó mellett állunk. Az, hogy ez az Ő autója, nem volt kérdés az első pillanattól. Amikor látod rajta, hogy Ő EZT az Autót kereste. Olyan ez amikor a ló megtalálja a lovasát vagy amikor azok a nyúlánk kék emberek megtalálják az Avatarukat valahol távol a mi világunktól. Zsolt így talált rá a Swiftre. Feltöltő érzés ezt látni, már csak az a kérdés milyen úton lehet az övé. Az nem derült ki fontos volt e neki az 5 ajtó…

Finanszírozással szerette volna megvásárolni, így aznap elküldtük e-mailen a hitelhez szükséges iratok listáját, Zsolt másnapra ígérte a papírokat.

Ilyenkor még aktív marad a hirdetés, de gentleman’s agreement alapon bánunk vele, ha érkezik rá más érdeklődés.

2024.02.02. péntek

Kapunk egy telefont kora délután Zsolttól, hogy fizethet e utalással vagy csak kp.? Mivel a megbízási szerződéseken rögzítünk bankszámlaszámot is, így igen volt a válaszunk.

Akár ma délután is? Érkezik a következő kérdés.

Nem akart várni a hitelügyintézésre, megoldotta a teljes összeg kifizetését.

Fél ötkor már posztoltuk a Facebookra

“Gratulálunk a Suzuki Swift 1.6 Sport új tulajdonosának!
Sok balesetmentes kilométert kívánunk! 🍀”

Egy újabb 48 órán belüli értékesítéssel zártuk a hetet. Ezen a pénteken még két eladásunk és egy átadásunk volt. Soha jobban ne induljon a hétvége.

Boldog az eladó, boldog vevő és mi is eredményesen zártuk a hetünket.


Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

András MáriánAndrás Márián
08:21 24 Feb 24
Zsolt KisZsolt Kis
20:54 22 Feb 24
7 évvel ezelőtt vettem az autóm egy másik kereskedéstől. Azzal sajnos már az első hónapban kiderült, hogy át lettem verve, így azóta úgy vagyok vele, hogy kereskedéstől még egyszer nem fogok autót venni. Az utóbbi hónapokban merült fel, hogy lecserélném az autóm és a legszimpatikusabbat pont az Auto26 hirdette. Azt mondták, hogy az autó nagyon jó állapotban van és megvan a szerviz múltja is. Vétel után vittem el márkaszervizbe teljes átvizsgálásra, ahol alátámasztották, hogy az autó hibátlan állapotban van, amit így néhány hónappal később is el lehet mondani róla. A eddigi sok 5 csillagos értékelés szerintem nem véletlen van.
Máté BagossyMáté Bagossy
23:48 20 Feb 24
Nagyon korrekt, kedves, jó humorú srácok dolgoznak itt. Kávéval úgy kínálnak, mintha Speciality kávézó is lennének egyben.Az autó előéletét, szervízelését bemutatva minden hiánymentes papírral igazolták.Segítenek az átiratásban is, neked csak az a dolgod, hogy megvedd és hazavidd.Ha csütörtökön bemész még egy haláli aranyos és jópofa kutya is üdvözöl és rávesz téged a vásárlásra.Köszönöm az igényes gyönyörű autót, és a segítségeket!Ajánlani mindenképp tudom.M
László ErdélyiLászló Erdélyi
18:39 20 Feb 24
Korrekt, segítőkész csapat, villámgyors ügyintézés, remek kávé! 🙂
Robert ToviziRobert Tovizi
09:50 20 Feb 24
Nagyon korrekt,udvarias ügyintézésben volt részem. Azt kaptam,amit ígértek. Sőt többet,négy nap alatt eladták a kocsit! Profi csapat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Róbert BordásRóbert Bordás
09:01 20 Feb 24
Számomra ők váltak a használt autókereskedés definiciójává és abszolút pozitív értelemben. Rajtuk keresztül adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. Végig minden flottúl ment. A 30 napos eladási garanciát korrekt módon nem vállalták mert egyedi volt az autó, azaz szűk vevőrétegre lehetett számítani. Továbbá karácsony előtt 2 nappal adtam be hozzájuk az autómat. Ennek ellenére a velük szerződött áron 45 napra eladták a járgányt. Egyetértek a korábbi hozzászólásokkal, hogy „mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot.” Nem voltak rejtett költségek. Pontosan annyiba került minden mint amennyiben megállapodtunk. Ezentúl ha úgy döntök, hogy megválok szeretett autómtól hozzájuk megyek majd elsőnek, annak ellenére, hogy kereskedésük távol esik tőlem. Összességében nem kérdés hogy jár az 5*!
István VargaIstván Varga
18:03 16 Feb 24
A lehető legprofibb csapat akikkel eddig találkoztam autókereskedés terén. Náluk adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. A 30 napos eladási garanciát abszolút komolyan veszik, a közösen megegyezett összegért el is adták az autómat. Mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot, ha hívod őket azonnal felveszik. Ha náluk vagy és épp várnod is kell, nem hagynak szó nélkül, kávéval kínálnak és beszélgetnek veled amíg vársz az épp aktuális teendőre (feltéve ha van idejük persze). Mindent összevetve a legnagyobb szívvel ajánlom őket akár eladás, akár vétellel kapcsolatban. Az 5* pedig nem is kérdéses. 🙂
János PacsutaJános Pacsuta
20:42 14 Feb 24
Tapasztalatom alapján, szívesen ajánlom mindenkinek az A26 autó kereskedést!Az általam kiválasztott autót felkészülten, kellő részletességgel korrekt módon mutatták be. A próbakör alatt már el is döntöttem, hogy a leendő “családtaggal” van dolgom, és, hogy az enyém lesz. Másnap már meg is sikerült vásárolnom a hőn áhított “álom” autót.🚗🙂Ez úton is köszönöm a korrektséget, és a gyors ügyintézést!Tisztelettel : János
Péter MihályPéter Mihály
21:08 13 Feb 24
Intelligens, elegans,, hatekony, szimpatikus csapat. Olyan hely ahol az ember szivesen hagyja az autojat eladni. 1 het alatt alku nelkul ment el az auto, amit elotte 1 honapig nem tudtunk eladni.Koszonjuk!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top