Suzuki Swift Sport! Ehhez sem volt szükség harminc napra, mindössze 2 nap kellett az eladásához!

2024.01.25.

Bálint egy Suzuki Swift Sport eladásával bízott meg minket.

Egy héttel korábban már járt nálunk, állapotlapot vettünk fel és átbeszéltünk mindent ami az eladással kapcsolatos…


Már akkor leegyeztettük az autó leadás időpontját a mai napra.

A Swift Sport nagy kedvencünk és ez az utolsó 1.6 szívómotoros, ez a széria után már turbós motorokat kapott a Swift Sport.

Nehéz dolgunk volt az árazással, akkora a szórás. Van egy titkon remélt előnye a mi Swiftünknek, az, hogy 5 ajtós.

Ezeket a típusokat jellemzően fiatalok veszik újonnan akiknek nem fontos és nem is fizetik meg az 5 ajtót vagy, ha családos ember is veszi második-harmadik autónak pont jól jön, hogy nem tart vele a család és a saját tempóját autózhatja. Élményautók ezek diszkont fenntartással.


2024.01.31. szerda

Időközben beáraztuk az autót és ma felkerült a hirdetés is. Gyakorlatilag a mi általunk meghatározott vételárhoz képest -40%-kal kevesebbtől indulnak és +15-kal magasabban zárulnak a piaci árak. 5 ajtós viszont kevés van. Vajon megtaláljuk a használtautó piacon azt a vevőt akinek a mi autónk az ideális választás?2024.02.01. csütörtök

Kapunk egy érdeklődő telefont Zsolttól, jöhet e ma megnézni az autót? Délután már mindhárman (Zsolt, a barátja és én) az autó mellett állunk. Az, hogy ez az Ő autója, nem volt kérdés az első pillanattól. Amikor látod rajta, hogy Ő EZT az Autót kereste. Olyan ez amikor a ló megtalálja a lovasát vagy amikor azok a nyúlánk kék emberek megtalálják az Avatarukat valahol távol a mi világunktól. Zsolt így talált rá a Swiftre. Feltöltő érzés ezt látni, már csak az a kérdés milyen úton lehet az övé. Az nem derült ki fontos volt e neki az 5 ajtó…

Finanszírozással szerette volna megvásárolni, így aznap elküldtük e-mailen a hitelhez szükséges iratok listáját, Zsolt másnapra ígérte a papírokat.

Ilyenkor még aktív marad a hirdetés, de gentleman’s agreement alapon bánunk vele, ha érkezik rá más érdeklődés.

2024.02.02. péntek

Kapunk egy telefont kora délután Zsolttól, hogy fizethet e utalással vagy csak kp.? Mivel a megbízási szerződéseken rögzítünk bankszámlaszámot is, így igen volt a válaszunk.

Akár ma délután is? Érkezik a következő kérdés.

Nem akart várni a hitelügyintézésre, megoldotta a teljes összeg kifizetését.

Fél ötkor már posztoltuk a Facebookra

“Gratulálunk a Suzuki Swift 1.6 Sport új tulajdonosának!
Sok balesetmentes kilométert kívánunk! 🍀”

Egy újabb 48 órán belüli értékesítéssel zártuk a hetet. Ezen a pénteken még két eladásunk és egy átadásunk volt. Soha jobban ne induljon a hétvége.

Boldog az eladó, boldog vevő és mi is eredményesen zártuk a hetünket.


Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

Gheunil ChonGheunil Chon
17:55 29 May 24
Gergely DancsGergely Dancs
15:31 15 May 24
Tapasztalt hozzáértő értékesítő kollégák, akik az ügymenet elejétől a végéig mindenben segítenek, rendelkezésre állnak. Kiváló személyre szabott szolgáltatások. Maximálisan elégedett voltam mindennel!
Kató AndreaKató Andrea
07:40 14 May 24
Vételi szándékkal mentem a kereskedésbe. Az adott pillanatban nem volt az elképzeléseimnek megfelelő autó, de megbeszéltük, hogy kb. mit szeretnék, mik a paraméterek, mi a keretem, stb.2 héten belül érkezett a hívás, hogy megérkezett az új autóm. Pont olyan, amilyet szerettem volna 😍Maximális, személyre szabott törődést kaptam, teljes körű, profi ügyintézéssel, csak át kellett vennem a kulcsot és elhoznom az autót. Köszönöm! 😊
Ambrus JobbágyAmbrus Jobbágy
04:49 12 May 24
Az első Cenntro kereskedés a telephelyen.
Kornel SzechenyiKornel Szechenyi
15:25 08 May 24
A 6 éves X6-os BMW-t szerettük volna eladni. Három hónapja hirdettük már, de sajnos nem kelt el. Ezért felkerestük az Auto26 telephelyét, ahol részletes átvizsgálást és tájékoztatást követően megbeszéltük a feltételeket az autó eladásával kapcsolatban. Egy hónappal később az autót eladták. Mindenki nagyon korrekt és kedves volt. Megbízható, jó szakemberekből álló csapatot ismertünk meg, akiket szívesen ajánlunk bárkinek, aki szeretné eladni az autóját.
Szilárd LakatosSzilárd Lakatos
12:43 07 May 24
Korrektek, megbízhatóak, gyorsak!Köszönjük a segítségüket.
Marianna KalbantnerMarianna Kalbantner
17:33 06 May 24
Kedves, hozzáértő ,segítőkész szakemberek. Nem tesznek különbséget a vevők között. Ha lebeszélnek vmit telefonon akkor ahhoz tartják magukat .Korrektek ami a mai világban ritkaság.További sok sikert kivànunk.
Gellért JózsefGellért József
08:00 03 May 24
Profi csapat! Az autót 3 héten belül, a megbeszélt áron eladták. (Azt hiszem ennél többet nem kell mondani…👍👍👍
Gabriella GerencsérGabriella Gerencsér
17:01 02 May 24
Kulturált környezet, hozzáértő szakemberek. Autót vásároltunk náluk, mindenben segítőkészek és udvariasak voltak. Foglaló nélkül megtartották nekünk a kiszemelt autót, pedig lett volna rá más érdeklődő is. Ez számunkra nagyon pozitív volt, hiszen csak szóban egyeztünk meg. Összességében csak ajánlani tudom a kereskedést, mert korrektek voltak, ami manapság sajnos ritka. Köszönjük Auto26!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top