Kevesebb, mint 24 órán belül értékesítettünk egy Nissan Micrát!

2023.12.28. csütörtök

Őrült napunk volt, azt hiszem rekordot döntöttünk!

5 autót adtunk el egy nap alatt, kettőt átadtunk és 3 autót hagytak itt bizományos értékesítésre…


Ezek közül az egyik egy Nissan Micra. Írtuk az egyik előző blogunkban a fehér Honda Civic eladásáról, ezt a Micrát a Civic vevője hagyta itt ma nálunk eladásra.

A Micra műszakilag kifogástalan, nagyon szépen karbantartott és megkímélt autó. Első magyarországi tulajdonosa az eladó. Minden adata megfelelő, mégis van egy kicsi bizonytalanság bennünk, mert ez a Micra karosszéria nem volt annyira kedvelt. Egyszerűen nem találták el annyira a formatervét, mint az előzőnek.

Meghatároztuk az árát, a tulajdonos egyből rábólintott. Az állapota és az adatai alapján reális eladási ár amit meghatároztunk. 

Szerződtünk és biztonságba helyeztük az autót. Ez az év utolsó munkanapja nekünk, csak jövőre fogjuk tudni felkészíteni az eladásra.

2024.01.08. hétfő

Január első hetén csak félgőzön üzemelt az autókozmetika és sok autónk is várt, így csak a mai nap tudtuk fotózni és meghirdetni a Micrát. Sokszor van úgy, hogy több idő megy el az értékesítésre való felkészítéssel, mint az eladással.

A hirdetés nagyon jó lett! Több, mint 25 HD kép, részletes leírás. Nem csak élőben, de képeken is nagyon jól mutat a kisautó. 

2024.01.09. kedd

Még tegnap zárás előtt kaptunk egy telefont a Micrára, egy nagyon kedves házaspár érdeklődött és ma el is jönnek megnézni az autót. Mivel Budapesten kívüli megyeszékhelyről jönnek hozzánk tömegközlekedéssel, megbeszéltük, hogy kimegyünk eléjük. Ez nálunk már szokás 🙂

Szóval megnézték ma az autót, tetszett nekik, kezet is szorítottunk. Pár napra még szükségünk van, mert egy részét a vételárnak finanszírozni szeretnék. A lényeg, az autónak megvan az új gazdája kevesebb, mint 24 órán belül!

2024.01.12. péntek

A hitel ügyintézést már kedden elindítottuk.

Tegnap aláírásra került minden dokumentum, és ma névre írattuk az ügyfélnek az autót.

Érdekesség, hogy az autóra hétfőtől az 5 nap alatt 10 hívás érkezett és abból öten várólistára kerültek, ha nem venné meg a hétfői házaspár, akkor indulnak a kocsiért.

A mai nap átadtuk a Nissan Micrát a kiírt vételáron és mindenki boldog. 

A vevő, mert ő volt a leggyorsabb és 3 év garanciával vehette át új autóját.

Az eladó, mert az autót a valós értékén adta el, a felkészítéssel és munkaszüneti napokkal bő egy hét alatt.

Mi pedig alapból minden nap azok vagyunk, de ilyenkor egy kicsit jobban.Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

András MáriánAndrás Márián
08:21 24 Feb 24
Zsolt KisZsolt Kis
20:54 22 Feb 24
7 évvel ezelőtt vettem az autóm egy másik kereskedéstől. Azzal sajnos már az első hónapban kiderült, hogy át lettem verve, így azóta úgy vagyok vele, hogy kereskedéstől még egyszer nem fogok autót venni. Az utóbbi hónapokban merült fel, hogy lecserélném az autóm és a legszimpatikusabbat pont az Auto26 hirdette. Azt mondták, hogy az autó nagyon jó állapotban van és megvan a szerviz múltja is. Vétel után vittem el márkaszervizbe teljes átvizsgálásra, ahol alátámasztották, hogy az autó hibátlan állapotban van, amit így néhány hónappal később is el lehet mondani róla. A eddigi sok 5 csillagos értékelés szerintem nem véletlen van.
Máté BagossyMáté Bagossy
23:48 20 Feb 24
Nagyon korrekt, kedves, jó humorú srácok dolgoznak itt. Kávéval úgy kínálnak, mintha Speciality kávézó is lennének egyben.Az autó előéletét, szervízelését bemutatva minden hiánymentes papírral igazolták.Segítenek az átiratásban is, neked csak az a dolgod, hogy megvedd és hazavidd.Ha csütörtökön bemész még egy haláli aranyos és jópofa kutya is üdvözöl és rávesz téged a vásárlásra.Köszönöm az igényes gyönyörű autót, és a segítségeket!Ajánlani mindenképp tudom.M
László ErdélyiLászló Erdélyi
18:39 20 Feb 24
Korrekt, segítőkész csapat, villámgyors ügyintézés, remek kávé! 🙂
Robert ToviziRobert Tovizi
09:50 20 Feb 24
Nagyon korrekt,udvarias ügyintézésben volt részem. Azt kaptam,amit ígértek. Sőt többet,négy nap alatt eladták a kocsit! Profi csapat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Róbert BordásRóbert Bordás
09:01 20 Feb 24
Számomra ők váltak a használt autókereskedés definiciójává és abszolút pozitív értelemben. Rajtuk keresztül adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. Végig minden flottúl ment. A 30 napos eladási garanciát korrekt módon nem vállalták mert egyedi volt az autó, azaz szűk vevőrétegre lehetett számítani. Továbbá karácsony előtt 2 nappal adtam be hozzájuk az autómat. Ennek ellenére a velük szerződött áron 45 napra eladták a járgányt. Egyetértek a korábbi hozzászólásokkal, hogy „mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot.” Nem voltak rejtett költségek. Pontosan annyiba került minden mint amennyiben megállapodtunk. Ezentúl ha úgy döntök, hogy megválok szeretett autómtól hozzájuk megyek majd elsőnek, annak ellenére, hogy kereskedésük távol esik tőlem. Összességében nem kérdés hogy jár az 5*!
István VargaIstván Varga
18:03 16 Feb 24
A lehető legprofibb csapat akikkel eddig találkoztam autókereskedés terén. Náluk adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. A 30 napos eladási garanciát abszolút komolyan veszik, a közösen megegyezett összegért el is adták az autómat. Mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot, ha hívod őket azonnal felveszik. Ha náluk vagy és épp várnod is kell, nem hagynak szó nélkül, kávéval kínálnak és beszélgetnek veled amíg vársz az épp aktuális teendőre (feltéve ha van idejük persze). Mindent összevetve a legnagyobb szívvel ajánlom őket akár eladás, akár vétellel kapcsolatban. Az 5* pedig nem is kérdéses. 🙂
János PacsutaJános Pacsuta
20:42 14 Feb 24
Tapasztalatom alapján, szívesen ajánlom mindenkinek az A26 autó kereskedést!Az általam kiválasztott autót felkészülten, kellő részletességgel korrekt módon mutatták be. A próbakör alatt már el is döntöttem, hogy a leendő “családtaggal” van dolgom, és, hogy az enyém lesz. Másnap már meg is sikerült vásárolnom a hőn áhított “álom” autót.🚗🙂Ez úton is köszönöm a korrektséget, és a gyors ügyintézést!Tisztelettel : János
Péter MihályPéter Mihály
21:08 13 Feb 24
Intelligens, elegans,, hatekony, szimpatikus csapat. Olyan hely ahol az ember szivesen hagyja az autojat eladni. 1 het alatt alku nelkul ment el az auto, amit elotte 1 honapig nem tudtunk eladni.Koszonjuk!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top