Kevesebb, mint 24 órán belül értékesítettünk egy Nissan Micrát!

2023.12.28. csütörtök

Őrült napunk volt, azt hiszem rekordot döntöttünk!

5 autót adtunk el egy nap alatt, kettőt átadtunk és 3 autót hagytak itt bizományos értékesítésre…


Ezek közül az egyik egy Nissan Micra. Írtuk az egyik előző blogunkban a fehér Honda Civic eladásáról, ezt a Micrát a Civic vevője hagyta itt ma nálunk eladásra.

A Micra műszakilag kifogástalan, nagyon szépen karbantartott és megkímélt autó. Első magyarországi tulajdonosa az eladó. Minden adata megfelelő, mégis van egy kicsi bizonytalanság bennünk, mert ez a Micra karosszéria nem volt annyira kedvelt. Egyszerűen nem találták el annyira a formatervét, mint az előzőnek.

Meghatároztuk az árát, a tulajdonos egyből rábólintott. Az állapota és az adatai alapján reális eladási ár amit meghatároztunk. 

Szerződtünk és biztonságba helyeztük az autót. Ez az év utolsó munkanapja nekünk, csak jövőre fogjuk tudni felkészíteni az eladásra.

2024.01.08. hétfő

Január első hetén csak félgőzön üzemelt az autókozmetika és sok autónk is várt, így csak a mai nap tudtuk fotózni és meghirdetni a Micrát. Sokszor van úgy, hogy több idő megy el az értékesítésre való felkészítéssel, mint az eladással.

A hirdetés nagyon jó lett! Több, mint 25 HD kép, részletes leírás. Nem csak élőben, de képeken is nagyon jól mutat a kisautó. 

2024.01.09. kedd

Még tegnap zárás előtt kaptunk egy telefont a Micrára, egy nagyon kedves házaspár érdeklődött és ma el is jönnek megnézni az autót. Mivel Budapesten kívüli megyeszékhelyről jönnek hozzánk tömegközlekedéssel, megbeszéltük, hogy kimegyünk eléjük. Ez nálunk már szokás 🙂

Szóval megnézték ma az autót, tetszett nekik, kezet is szorítottunk. Pár napra még szükségünk van, mert egy részét a vételárnak finanszírozni szeretnék. A lényeg, az autónak megvan az új gazdája kevesebb, mint 24 órán belül!

2024.01.12. péntek

A hitel ügyintézést már kedden elindítottuk.

Tegnap aláírásra került minden dokumentum, és ma névre írattuk az ügyfélnek az autót.

Érdekesség, hogy az autóra hétfőtől az 5 nap alatt 10 hívás érkezett és abból öten várólistára kerültek, ha nem venné meg a hétfői házaspár, akkor indulnak a kocsiért.

A mai nap átadtuk a Nissan Micrát a kiírt vételáron és mindenki boldog. 

A vevő, mert ő volt a leggyorsabb és 3 év garanciával vehette át új autóját.

Az eladó, mert az autót a valós értékén adta el, a felkészítéssel és munkaszüneti napokkal bő egy hét alatt.

Mi pedig alapból minden nap azok vagyunk, de ilyenkor egy kicsit jobban.Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

Gheunil ChonGheunil Chon
17:55 29 May 24
Gergely DancsGergely Dancs
15:31 15 May 24
Tapasztalt hozzáértő értékesítő kollégák, akik az ügymenet elejétől a végéig mindenben segítenek, rendelkezésre állnak. Kiváló személyre szabott szolgáltatások. Maximálisan elégedett voltam mindennel!
Kató AndreaKató Andrea
07:40 14 May 24
Vételi szándékkal mentem a kereskedésbe. Az adott pillanatban nem volt az elképzeléseimnek megfelelő autó, de megbeszéltük, hogy kb. mit szeretnék, mik a paraméterek, mi a keretem, stb.2 héten belül érkezett a hívás, hogy megérkezett az új autóm. Pont olyan, amilyet szerettem volna 😍Maximális, személyre szabott törődést kaptam, teljes körű, profi ügyintézéssel, csak át kellett vennem a kulcsot és elhoznom az autót. Köszönöm! 😊
Ambrus JobbágyAmbrus Jobbágy
04:49 12 May 24
Az első Cenntro kereskedés a telephelyen.
Kornel SzechenyiKornel Szechenyi
15:25 08 May 24
A 6 éves X6-os BMW-t szerettük volna eladni. Három hónapja hirdettük már, de sajnos nem kelt el. Ezért felkerestük az Auto26 telephelyét, ahol részletes átvizsgálást és tájékoztatást követően megbeszéltük a feltételeket az autó eladásával kapcsolatban. Egy hónappal később az autót eladták. Mindenki nagyon korrekt és kedves volt. Megbízható, jó szakemberekből álló csapatot ismertünk meg, akiket szívesen ajánlunk bárkinek, aki szeretné eladni az autóját.
Szilárd LakatosSzilárd Lakatos
12:43 07 May 24
Korrektek, megbízhatóak, gyorsak!Köszönjük a segítségüket.
Marianna KalbantnerMarianna Kalbantner
17:33 06 May 24
Kedves, hozzáértő ,segítőkész szakemberek. Nem tesznek különbséget a vevők között. Ha lebeszélnek vmit telefonon akkor ahhoz tartják magukat .Korrektek ami a mai világban ritkaság.További sok sikert kivànunk.
Gellért JózsefGellért József
08:00 03 May 24
Profi csapat! Az autót 3 héten belül, a megbeszélt áron eladták. (Azt hiszem ennél többet nem kell mondani…👍👍👍
Gabriella GerencsérGabriella Gerencsér
17:01 02 May 24
Kulturált környezet, hozzáértő szakemberek. Autót vásároltunk náluk, mindenben segítőkészek és udvariasak voltak. Foglaló nélkül megtartották nekünk a kiszemelt autót, pedig lett volna rá más érdeklődő is. Ez számunkra nagyon pozitív volt, hiszen csak szóban egyeztünk meg. Összességében csak ajánlani tudom a kereskedést, mert korrektek voltak, ami manapság sajnos ritka. Köszönjük Auto26!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top