GYIK

Felmerült benned némi kérdés?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A bizományos értékesítés szinte minden esetben előnyösebb, mint az autófelvásárlás. Egyetlen hátránya, hogy az autónak a telephelyünkön kell állnia az értékesítés alatt.

A bizományos értékesítéssel minden esetben magasabb ár érhető el, mint az autófelvásárlás esetén.
Bizományos értékesítéssel a gépjármű a valós piaci értékén kerül eladásra. Autófelvásárlás esetén a piaci trendek alapján a valós érték 60-65%-át adják meg a felvásárlók.
A bizományos értékesítés esetén 30-35%-kal magasabb összeg marad a gépjármű eladójánál.

A bizományos értékesítési jutalékunk minden esetben sikerdíj. Az eladót sikertelen eladás esetén nem terhelik jutalék költségek.
Tapasztalatunk szerint az eladónak sosem kerül többe az eladás, mintha maga értékesítené a gépjárművét, mert az Auto26 hozzáadott értékei miatt megnövekedett értékesítési ár legalább a jutalékunkkal magasabb.
Ráadásul az értékesítés szinte minden terhét levesszük a válladról.

Statisztikánk szerint az általunk meghirdetett autók 80%-a 1-2 héten belül gazdára talál. Ezért magabiztosak vagyunk és egy különleges 30 napos eladási garanciát vállalunk ügyfeleink felé.

Véleményünk szerint minden esetben biztonságosabb, mint a magáneladás.
Telephelyünk nagyon magas biztosítással rendelkezik, kézpénzkezelési szabályzattal és MABISZ minősítésű széffel rendelkezünk.
A magáneladás terheit is levesszük a válladról. Nem kell idegenekkel találkoznod a gépjárműved eladása kapcsán, nem kell készpénzt kezelned ugyancsak idegen emberekkel és nem kell az otthonodat megosztanod velük.
Amennyiben minket bízol meg az eladás a lehető legbiztonságosabb lesz.

Az AUTO26 számtalan hozzáadott értéket nyújt az eladás kapcsán. A teljesség igénye nélkül:
- budapesti telephely
- 30 darab profi fotót készítünk
- képzett értékesítők
- 3 év garanciát* adunk minden általunk értékesített használt autóra
- a hét 5 napján nyitva tartunk
- hitel és finanszírozás szolgáltatást is nyújtunk
- helyszínen biztosítás közvetítéssel is foglalkozunk

*minden 15 évnél fiatalabb és 300.000 km alatti futásteljesítményű autóra.

Sajnos az ország erősen Budapest centralizált. Amennyiben az eladó nem akarja elhozni az autóját, hogyan várja el, hogy egy budapesti vagy más megyeszékhelyen lévő potenciális vásárló elmenjen az autót megnézni? Vegyen ki egy szabadnapot, szánja rá a napját és a költségeit egy jó állapotúnak mondott autóra? Sajnos ezért tapasztalat szerint el sem indulnak Budapestről vagy másik megyeszékhelyről megnézni egy autót.

Sok-sok példánk van arra, amikor drágábban és/vagy gyorsabban sikerült értékesíteni a telephelyünktől távolabb eső eladók gépjárműveit. A legutóbbi konkrét példánk amikor egy hajdúböszörményi eladó gépjárművét értékesítettük egy debreceni vevőnek. 10%-kal magasabb áron és mindössze 1 nap alatt. Az eladó mielőtt megbízott minket több hónapig árulta sikertelenül.

A valós eladási árat a piac határozza meg. Mi ennek a tűpontos meghatározásában segítünk. Biztos lehetsz benne, hogy az autód általunk a valós piaci értékén fog elkelni.
Mi nem árulni, mi eladni akarjuk az autódat. Nem kergetünk álmokat, nem fogjuk hirdetési áron kínálni, mert majd úgyis alkudni fognak. Velünk minden esetben drágábban tudod eladni az autódat, mintha magáneladóként kapnád meg a lealkudott vételárat.

Szükségünk van természetesen az autódra és arra, hogy az értékesítés során a telephelyünkön álljon. Nyitott kapus kereskedés vagyunk, sok esetben fordult elő, hogy előzetes hívás és bejelentkezés nélkül látogatott meg minket egy autóvásárló és egy óra múlva már meg is kötöttük az adásvételt.
Szükségünk van továbbá a gépjármű forgalmi engedélyére a törzskönyvére, a tartozékaira és a megbízási szerződésre.
Amennyiben nem áll a telephelyünkön az autó, nem tudjuk eladni.

További kérdéseid vannak?

Tedd fel nekünk az alábbi elérhetőségek egyikén

Scroll to Top