Eladnád az autódat?

Semmi szükség arra, hogy az autóeladás minden terhét magadra vedd – az AUTO26 segítségével könnyebben, gyorsabban, jobb áron tudod eladni használt autódat. Kollégáink várják hívásodat:

Visszahívást kérek munkaidőben 9-17 óráig

 

Eladnád az autódat?

Semmi szükség arra, hogy az autóeladás minden terhét magadra vedd – az AUTO26 segítségével könnyebben, gyorsabban, jobb áron tudod eladni használt autódat. Kollégáink várják hívásodat:

Visszahívást kérek munkaidőben 9-17 óráig

Bizományos értékesítés kontra készpénzes felvásárlás

Miért előnyösebb a bizományos értékesítés?

Hollandiában szinte egyeduralkodó megoldás a bizományosi értékesítés – teljes joggal:

Kattints az alábbi gombra és töltsd fel autódat 1 perc alatt, ha a bizományosi értékesítés szolgáltatásunkat választod:

Bizományosi értékesítés

Hogyan működik?

Hozd be hozzánk az autódat, s mi a lehető legrövidebb idő alatt átvizsgáljuk, értékeljük és beárazzuk. Amíg a felmérést végezzük, vendégünk vagy egy isteni olasz kávéra.

Hozd magaddal a személyi igazolványodat/jogosítványodat. az autó törzskönyvét és tartozékait, hogy megegyezés esetén, azonnal meg is köthessük a szerződést.

Hagyd itt az autódat, hogy bizományos értékesítés keretében a lehető legmagasabb áron tudjuk eladni. Az így eladott autódra 3 év garanciát is vállalunk az új tulajdonos felé.

A hatékonyság jegyében garantáljuk, hogy autódat 30 nap alatt eladjuk: ezzel gyakorlatilag minden terhet leveszünk a válladról.

Eladom az autómat készpénzért

 Az AUTO26-nál természetesen a klasszikus, készpénzért történő autófelvásárlás is elérhető. Ha a bizományosi értékesítés helyett inkább ezt választanád, csupán annyi a teendőd, hogy behozod hozzánk az autódat, mi felmérjük az állapotát, és teszünk érte egy fix összegű ajánlatot. Arra azonban itt is fel szeretnénk hívni a figyelmedet, hogy a tapasztalatok alapján a bizományosi értékesítés kedvezőbb lehetőség, hisz azzal a megoldással magasabb árat kaphatsz az autódért.


Kattints az alábbi gombra és töltsd fel autódat, ha a klasszikus, autófelvásárlási szolgáltatásunkat választod:

Holland-módszer

A Hatékonyság és az Etika van a zászlónkra írva

A használtautó-vásárlást és -eladást Kelet-Európában még mindig körülveszi egy kis bizonytalanság, bizalmatlanság, és stressz: az AUTO26 mindent elkövet, hogy ez mentalitás minél gyorsabban a múlté legyen, ezért kötelezte el magát a Holland-módszer mellett.

 

A hollandok a világ legjobb kereskedői: rendkívül etikusak és nagyon hatékonyak. Mi, az AUTO26-nál náluk és tőlük tanultuk az autókereskedést, s hozzájuk hasonlóan mi is a kereskedői etikát és a hatékonyságot tartjuk a legfontosabbnak.

 

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a Holland-módszer minél hamarabb átvegye a magyar módszer helyét.

Hatékonyság a maximumon

Garantáljuk, hogy autódat 30 nap alatt eladjuk.

Teljes transzparencia

Nincsenek eltitkolt hibák, lenyomott árak, rejtett költségek.

Garancia

A nálunk vásárolt autókra 3 év garanciát adunk.

Szakértelem és kiszolgálás

Minden ügyfelünket úgy szolgáljuk ki, mintha magunk ülnénk a másik oldalon is.

Bizományos értékesítés

Fix díjazással dolgozunk, az autó vételára teljes mértékben az eladót illeti.

Scroll to Top