Volvo S90 T5 Inscription, na ezzel megszenvedtünk. 3 hónapnál hosszabb idő alatt tudtuk értékesíteni

2023.04.28. péntek

Ajánlás útján keresett meg minket ügyfelünk, hogy segítsünk egy autó eladásában, amit egy budai kereskedés több, mint egy éve hirdet sikertelenül.


Az autó egy gyönyörű Volvo S90, a legszebb színösszeállítás. Sötétkék külső és vajszínű bőrbelső. A jobb hátulján volt egy minimális esztétikai sérülés, ami korábban szépen ki lett javítva. 

Kicsit drágábbra áraztuk be, mint a másik kereskedés, mert így ítéltük meg az aktuális piaci helyzet alapján.

Megkötöttük a bizományosi szerződést.

2023.05.05. péntek

Nagyon sok eladó autónk van ami arra vár, hogy felkészítsük az eladásra, ezért majd egy hétbe telt amire sorra került az autókozmetikába és meg tudtuk hirdetni.

A mai nap felkerült a hirdetès.

2023.11.28. csütörtök

Mióta megkaptuk a megbízást az autó eladására mindenhol hirdettük már az autót, csak a holdon nem. Számtalanszor fotóztuk újra és legalább annyiszor mozgattuk az árát. 

Volt több érdeklődő is ez az időszak alatt, de ezek cserék lettek volna, túlárazott autókat szerettek volna beszámíttatni. Ezeket nem tudtuk volna képviselni az eladó felé, ezért ezek nem jöttek létre. 

Minden, de tényleg minden tőlünk telhetőt megtettünk és több, mint 3 hónap kitartó munka meghozta a gyümölcsét.

Igaz nem az elsőre meghatározott áron, mert a piaci viszonyok változtak a megbízásunk óta, de az autónak ma megtaláltuk a vevőjét! Kp. fizetett és vitte is az autót.

Hiába a hosszú idő a megbízástól az eladásig mindenki boldog. Az eladó is, a vevőnk is és mi is, bár mi kicsit szomorúak is vagyunk úgy megszoktuk, hogy nyitásnál és zárásnál is ott volt velünk. 

Talán hiányozni is fog, de ez a kereskedésünk rendje, amit behoznak azt eladjuk. Akármilyen nehéz is.


Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

Gergely DancsGergely Dancs
15:31 15 May 24
Tapasztalt hozzáértő értékesítő kollégák, akik az ügymenet elejétől a végéig mindenben segítenek, rendelkezésre állnak. Kiváló személyre szabott szolgáltatások. Maximálisan elégedett voltam mindennel!
Kató AndreaKató Andrea
07:40 14 May 24
Vételi szándékkal mentem a kereskedésbe. Az adott pillanatban nem volt az elképzeléseimnek megfelelő autó, de megbeszéltük, hogy kb. mit szeretnék, mik a paraméterek, mi a keretem, stb.2 héten belül érkezett a hívás, hogy megérkezett az új autóm. Pont olyan, amilyet szerettem volna 😍Maximális, személyre szabott törődést kaptam, teljes körű, profi ügyintézéssel, csak át kellett vennem a kulcsot és elhoznom az autót. Köszönöm! 😊
Ambrus JobbágyAmbrus Jobbágy
04:49 12 May 24
Az első Cenntro kereskedés a telephelyen.
Kornel SzechenyiKornel Szechenyi
15:25 08 May 24
A 6 éves X6-os BMW-t szerettük volna eladni. Három hónapja hirdettük már, de sajnos nem kelt el. Ezért felkerestük az Auto26 telephelyét, ahol részletes átvizsgálást és tájékoztatást követően megbeszéltük a feltételeket az autó eladásával kapcsolatban. Egy hónappal később az autót eladták. Mindenki nagyon korrekt és kedves volt. Megbízható, jó szakemberekből álló csapatot ismertünk meg, akiket szívesen ajánlunk bárkinek, aki szeretné eladni az autóját.
Szilárd LakatosSzilárd Lakatos
12:43 07 May 24
Korrektek, megbízhatóak, gyorsak!Köszönjük a segítségüket.
Marianna KalbantnerMarianna Kalbantner
17:33 06 May 24
Kedves, hozzáértő ,segítőkész szakemberek. Nem tesznek különbséget a vevők között. Ha lebeszélnek vmit telefonon akkor ahhoz tartják magukat .Korrektek ami a mai világban ritkaság.További sok sikert kivànunk.
Gellért JózsefGellért József
08:00 03 May 24
Profi csapat! Az autót 3 héten belül, a megbeszélt áron eladták. (Azt hiszem ennél többet nem kell mondani…👍👍👍
Gabriella GerencsérGabriella Gerencsér
17:01 02 May 24
Kulturált környezet, hozzáértő szakemberek. Autót vásároltunk náluk, mindenben segítőkészek és udvariasak voltak. Foglaló nélkül megtartották nekünk a kiszemelt autót, pedig lett volna rá más érdeklődő is. Ez számunkra nagyon pozitív volt, hiszen csak szóban egyeztünk meg. Összességében csak ajánlani tudom a kereskedést, mert korrektek voltak, ami manapság sajnos ritka. Köszönjük Auto26!
Zoltán ÁdámZoltán Ádám
05:25 02 May 24
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top