Volvo S90 T5 Inscription, na ezzel megszenvedtünk. 3 hónapnál hosszabb idő alatt tudtuk értékesíteni

2023.04.28. péntek

Ajánlás útján keresett meg minket ügyfelünk, hogy segítsünk egy autó eladásában, amit egy budai kereskedés több, mint egy éve hirdet sikertelenül.


Az autó egy gyönyörű Volvo S90, a legszebb színösszeállítás. Sötétkék külső és vajszínű bőrbelső. A jobb hátulján volt egy minimális esztétikai sérülés, ami korábban szépen ki lett javítva. 

Kicsit drágábbra áraztuk be, mint a másik kereskedés, mert így ítéltük meg az aktuális piaci helyzet alapján.

Megkötöttük a bizományosi szerződést.

2023.05.05. péntek

Nagyon sok eladó autónk van ami arra vár, hogy felkészítsük az eladásra, ezért majd egy hétbe telt amire sorra került az autókozmetikába és meg tudtuk hirdetni.

A mai nap felkerült a hirdetès.

2023.11.28. csütörtök

Mióta megkaptuk a megbízást az autó eladására mindenhol hirdettük már az autót, csak a holdon nem. Számtalanszor fotóztuk újra és legalább annyiszor mozgattuk az árát. 

Volt több érdeklődő is ez az időszak alatt, de ezek cserék lettek volna, túlárazott autókat szerettek volna beszámíttatni. Ezeket nem tudtuk volna képviselni az eladó felé, ezért ezek nem jöttek létre. 

Minden, de tényleg minden tőlünk telhetőt megtettünk és több, mint 3 hónap kitartó munka meghozta a gyümölcsét.

Igaz nem az elsőre meghatározott áron, mert a piaci viszonyok változtak a megbízásunk óta, de az autónak ma megtaláltuk a vevőjét! Kp. fizetett és vitte is az autót.

Hiába a hosszú idő a megbízástól az eladásig mindenki boldog. Az eladó is, a vevőnk is és mi is, bár mi kicsit szomorúak is vagyunk úgy megszoktuk, hogy nyitásnál és zárásnál is ott volt velünk. 

Talán hiányozni is fog, de ez a kereskedésünk rendje, amit behoznak azt eladjuk. Akármilyen nehéz is.


Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

András MáriánAndrás Márián
08:21 24 Feb 24
Zsolt KisZsolt Kis
20:54 22 Feb 24
7 évvel ezelőtt vettem az autóm egy másik kereskedéstől. Azzal sajnos már az első hónapban kiderült, hogy át lettem verve, így azóta úgy vagyok vele, hogy kereskedéstől még egyszer nem fogok autót venni. Az utóbbi hónapokban merült fel, hogy lecserélném az autóm és a legszimpatikusabbat pont az Auto26 hirdette. Azt mondták, hogy az autó nagyon jó állapotban van és megvan a szerviz múltja is. Vétel után vittem el márkaszervizbe teljes átvizsgálásra, ahol alátámasztották, hogy az autó hibátlan állapotban van, amit így néhány hónappal később is el lehet mondani róla. A eddigi sok 5 csillagos értékelés szerintem nem véletlen van.
Máté BagossyMáté Bagossy
23:48 20 Feb 24
Nagyon korrekt, kedves, jó humorú srácok dolgoznak itt. Kávéval úgy kínálnak, mintha Speciality kávézó is lennének egyben.Az autó előéletét, szervízelését bemutatva minden hiánymentes papírral igazolták.Segítenek az átiratásban is, neked csak az a dolgod, hogy megvedd és hazavidd.Ha csütörtökön bemész még egy haláli aranyos és jópofa kutya is üdvözöl és rávesz téged a vásárlásra.Köszönöm az igényes gyönyörű autót, és a segítségeket!Ajánlani mindenképp tudom.M
László ErdélyiLászló Erdélyi
18:39 20 Feb 24
Korrekt, segítőkész csapat, villámgyors ügyintézés, remek kávé! 🙂
Robert ToviziRobert Tovizi
09:50 20 Feb 24
Nagyon korrekt,udvarias ügyintézésben volt részem. Azt kaptam,amit ígértek. Sőt többet,négy nap alatt eladták a kocsit! Profi csapat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Róbert BordásRóbert Bordás
09:01 20 Feb 24
Számomra ők váltak a használt autókereskedés definiciójává és abszolút pozitív értelemben. Rajtuk keresztül adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. Végig minden flottúl ment. A 30 napos eladási garanciát korrekt módon nem vállalták mert egyedi volt az autó, azaz szűk vevőrétegre lehetett számítani. Továbbá karácsony előtt 2 nappal adtam be hozzájuk az autómat. Ennek ellenére a velük szerződött áron 45 napra eladták a járgányt. Egyetértek a korábbi hozzászólásokkal, hogy „mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot.” Nem voltak rejtett költségek. Pontosan annyiba került minden mint amennyiben megállapodtunk. Ezentúl ha úgy döntök, hogy megválok szeretett autómtól hozzájuk megyek majd elsőnek, annak ellenére, hogy kereskedésük távol esik tőlem. Összességében nem kérdés hogy jár az 5*!
István VargaIstván Varga
18:03 16 Feb 24
A lehető legprofibb csapat akikkel eddig találkoztam autókereskedés terén. Náluk adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. A 30 napos eladási garanciát abszolút komolyan veszik, a közösen megegyezett összegért el is adták az autómat. Mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot, ha hívod őket azonnal felveszik. Ha náluk vagy és épp várnod is kell, nem hagynak szó nélkül, kávéval kínálnak és beszélgetnek veled amíg vársz az épp aktuális teendőre (feltéve ha van idejük persze). Mindent összevetve a legnagyobb szívvel ajánlom őket akár eladás, akár vétellel kapcsolatban. Az 5* pedig nem is kérdéses. 🙂
János PacsutaJános Pacsuta
20:42 14 Feb 24
Tapasztalatom alapján, szívesen ajánlom mindenkinek az A26 autó kereskedést!Az általam kiválasztott autót felkészülten, kellő részletességgel korrekt módon mutatták be. A próbakör alatt már el is döntöttem, hogy a leendő “családtaggal” van dolgom, és, hogy az enyém lesz. Másnap már meg is sikerült vásárolnom a hőn áhított “álom” autót.🚗🙂Ez úton is köszönöm a korrektséget, és a gyors ügyintézést!Tisztelettel : János
Péter MihályPéter Mihály
21:08 13 Feb 24
Intelligens, elegans,, hatekony, szimpatikus csapat. Olyan hely ahol az ember szivesen hagyja az autojat eladni. 1 het alatt alku nelkul ment el az auto, amit elotte 1 honapig nem tudtunk eladni.Koszonjuk!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top