Ford S-Max Vignale 24 órán belüli értékesítése

2023.10.17. kedd

Rafi bácsi megkeresése után behoztak ma egy Ford S-Max-ot. Nagyon jól extrázott autó, 4 kerék hajtás, bőr ülések, stb…


János a tulajdonosa hónapokig hirdette egy Budapesten kívüli megyeszékhelyen. Az autó bő 200 kilométerre volt Budapestről. A távolság sokszor kerékkötője az eladásnak, mert a budapesti vásárlók nem utaznak egy teljes napot egy bizonytalan állapotú autó miatt. Az ország pedig kétségtelenül Budapest centralizált.

Az autó extráiban nem értettünk egyet az eladóval, mert ő Titanium felszereltségűnek gondolta az autót, mi pedig eggyel magasabb, Vignale felszereltségűnek. Mivel mi autókatalógusból dolgozunk sikerült az érveinkkel meggyőznünk Jánost, az autója Vignale felszereltségű.

Beáraztuk az autót szűk 9 millió Forintra. János 9 millió felett hirdette, de elmondása szerint már 8 millióért odaadta volna.

2023.10.18. szerda

Felkészítettük az autót az eladásra, gyönyörűen kitakarítva 30 HD képet készítettünk, mármint legalább 40 képet, de válogatnunk kellett, mert a maximum a 30 db amit fel tudunk tölteni sajnos. Meghirdettük az összes felületünkön az autót és várjuk az érdeklődőket.

2023.10.19. csütörtök

9 órára már jöttek az autót megnézni, már tegnap délután telefonáltak, mert ilyen autót kerestek és nyitásra jönnek.

Bemutattuk az autót, próbakör mentünk és egy óra múlva meg is volt a vevője! Alkuról természetesen szó sem volt, a vevő egy régóta vágyott autóját találta meg nálunk. Finanszírozással szeretné megvásárolni az autót, aminek ügyintézését az irodánkban el is indítottunk. A foglaló is befizetésre került az autóra, de az autó hirdetését a finanszírozás lezárásáig fent hagytuk.

2023.10.20. péntek

Érkezett még 2 telefon az autóra, felvettük az adatokat és türelmet kértünk amíg lezárul a finanszírozás ügyintézése. Mindketten kp fizetnének az autóért és, ha nem jönne össze a finanszírozás az első ügyfélnek már jönnek is fizetni az autót.

Beállt a sor az autóra.

A foglaló beérkezése után pár nappal már a bank el is utalta a vevőnek az autó vételárát. Újabb sikeres értékesítésen vagyunk túl, ráadásul 24 órán belül megtaláltuk az autó vevőjét.

A vevő hónapok óta keresett egy ilyen adottságú autót, látta is az eladó korábbi hirdetését, de “nem tetszett” neki az az autó. 

További érdekesség, hogy a vevő és az eladó ugyanazon a megyeszékhelyen élt, 40-50 kilométerre egymástól.

Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

András MáriánAndrás Márián
08:21 24 Feb 24
Zsolt KisZsolt Kis
20:54 22 Feb 24
7 évvel ezelőtt vettem az autóm egy másik kereskedéstől. Azzal sajnos már az első hónapban kiderült, hogy át lettem verve, így azóta úgy vagyok vele, hogy kereskedéstől még egyszer nem fogok autót venni. Az utóbbi hónapokban merült fel, hogy lecserélném az autóm és a legszimpatikusabbat pont az Auto26 hirdette. Azt mondták, hogy az autó nagyon jó állapotban van és megvan a szerviz múltja is. Vétel után vittem el márkaszervizbe teljes átvizsgálásra, ahol alátámasztották, hogy az autó hibátlan állapotban van, amit így néhány hónappal később is el lehet mondani róla. A eddigi sok 5 csillagos értékelés szerintem nem véletlen van.
Máté BagossyMáté Bagossy
23:48 20 Feb 24
Nagyon korrekt, kedves, jó humorú srácok dolgoznak itt. Kávéval úgy kínálnak, mintha Speciality kávézó is lennének egyben.Az autó előéletét, szervízelését bemutatva minden hiánymentes papírral igazolták.Segítenek az átiratásban is, neked csak az a dolgod, hogy megvedd és hazavidd.Ha csütörtökön bemész még egy haláli aranyos és jópofa kutya is üdvözöl és rávesz téged a vásárlásra.Köszönöm az igényes gyönyörű autót, és a segítségeket!Ajánlani mindenképp tudom.M
László ErdélyiLászló Erdélyi
18:39 20 Feb 24
Korrekt, segítőkész csapat, villámgyors ügyintézés, remek kávé! 🙂
Robert ToviziRobert Tovizi
09:50 20 Feb 24
Nagyon korrekt,udvarias ügyintézésben volt részem. Azt kaptam,amit ígértek. Sőt többet,négy nap alatt eladták a kocsit! Profi csapat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Róbert BordásRóbert Bordás
09:01 20 Feb 24
Számomra ők váltak a használt autókereskedés definiciójává és abszolút pozitív értelemben. Rajtuk keresztül adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. Végig minden flottúl ment. A 30 napos eladási garanciát korrekt módon nem vállalták mert egyedi volt az autó, azaz szűk vevőrétegre lehetett számítani. Továbbá karácsony előtt 2 nappal adtam be hozzájuk az autómat. Ennek ellenére a velük szerződött áron 45 napra eladták a járgányt. Egyetértek a korábbi hozzászólásokkal, hogy „mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot.” Nem voltak rejtett költségek. Pontosan annyiba került minden mint amennyiben megállapodtunk. Ezentúl ha úgy döntök, hogy megválok szeretett autómtól hozzájuk megyek majd elsőnek, annak ellenére, hogy kereskedésük távol esik tőlem. Összességében nem kérdés hogy jár az 5*!
István VargaIstván Varga
18:03 16 Feb 24
A lehető legprofibb csapat akikkel eddig találkoztam autókereskedés terén. Náluk adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. A 30 napos eladási garanciát abszolút komolyan veszik, a közösen megegyezett összegért el is adták az autómat. Mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot, ha hívod őket azonnal felveszik. Ha náluk vagy és épp várnod is kell, nem hagynak szó nélkül, kávéval kínálnak és beszélgetnek veled amíg vársz az épp aktuális teendőre (feltéve ha van idejük persze). Mindent összevetve a legnagyobb szívvel ajánlom őket akár eladás, akár vétellel kapcsolatban. Az 5* pedig nem is kérdéses. 🙂
János PacsutaJános Pacsuta
20:42 14 Feb 24
Tapasztalatom alapján, szívesen ajánlom mindenkinek az A26 autó kereskedést!Az általam kiválasztott autót felkészülten, kellő részletességgel korrekt módon mutatták be. A próbakör alatt már el is döntöttem, hogy a leendő “családtaggal” van dolgom, és, hogy az enyém lesz. Másnap már meg is sikerült vásárolnom a hőn áhított “álom” autót.🚗🙂Ez úton is köszönöm a korrektséget, és a gyors ügyintézést!Tisztelettel : János
Péter MihályPéter Mihály
21:08 13 Feb 24
Intelligens, elegans,, hatekony, szimpatikus csapat. Olyan hely ahol az ember szivesen hagyja az autojat eladni. 1 het alatt alku nelkul ment el az auto, amit elotte 1 honapig nem tudtunk eladni.Koszonjuk!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top