Ford S-Max Vignale 24 órán belüli értékesítése

2023.10.17. kedd

Rafi bácsi megkeresése után behoztak ma egy Ford S-Max-ot. Nagyon jól extrázott autó, 4 kerék hajtás, bőr ülések, stb…


János a tulajdonosa hónapokig hirdette egy Budapesten kívüli megyeszékhelyen. Az autó bő 200 kilométerre volt Budapestről. A távolság sokszor kerékkötője az eladásnak, mert a budapesti vásárlók nem utaznak egy teljes napot egy bizonytalan állapotú autó miatt. Az ország pedig kétségtelenül Budapest centralizált.

Az autó extráiban nem értettünk egyet az eladóval, mert ő Titanium felszereltségűnek gondolta az autót, mi pedig eggyel magasabb, Vignale felszereltségűnek. Mivel mi autókatalógusból dolgozunk sikerült az érveinkkel meggyőznünk Jánost, az autója Vignale felszereltségű.

Beáraztuk az autót szűk 9 millió Forintra. János 9 millió felett hirdette, de elmondása szerint már 8 millióért odaadta volna.

2023.10.18. szerda

Felkészítettük az autót az eladásra, gyönyörűen kitakarítva 30 HD képet készítettünk, mármint legalább 40 képet, de válogatnunk kellett, mert a maximum a 30 db amit fel tudunk tölteni sajnos. Meghirdettük az összes felületünkön az autót és várjuk az érdeklődőket.

2023.10.19. csütörtök

9 órára már jöttek az autót megnézni, már tegnap délután telefonáltak, mert ilyen autót kerestek és nyitásra jönnek.

Bemutattuk az autót, próbakör mentünk és egy óra múlva meg is volt a vevője! Alkuról természetesen szó sem volt, a vevő egy régóta vágyott autóját találta meg nálunk. Finanszírozással szeretné megvásárolni az autót, aminek ügyintézését az irodánkban el is indítottunk. A foglaló is befizetésre került az autóra, de az autó hirdetését a finanszírozás lezárásáig fent hagytuk.

2023.10.20. péntek

Érkezett még 2 telefon az autóra, felvettük az adatokat és türelmet kértünk amíg lezárul a finanszírozás ügyintézése. Mindketten kp fizetnének az autóért és, ha nem jönne össze a finanszírozás az első ügyfélnek már jönnek is fizetni az autót.

Beállt a sor az autóra.

A foglaló beérkezése után pár nappal már a bank el is utalta a vevőnek az autó vételárát. Újabb sikeres értékesítésen vagyunk túl, ráadásul 24 órán belül megtaláltuk az autó vevőjét.

A vevő hónapok óta keresett egy ilyen adottságú autót, látta is az eladó korábbi hirdetését, de “nem tetszett” neki az az autó. 

További érdekesség, hogy a vevő és az eladó ugyanazon a megyeszékhelyen élt, 40-50 kilométerre egymástól.

Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

Gheunil ChonGheunil Chon
17:55 29 May 24
Gergely DancsGergely Dancs
15:31 15 May 24
Tapasztalt hozzáértő értékesítő kollégák, akik az ügymenet elejétől a végéig mindenben segítenek, rendelkezésre állnak. Kiváló személyre szabott szolgáltatások. Maximálisan elégedett voltam mindennel!
Kató AndreaKató Andrea
07:40 14 May 24
Vételi szándékkal mentem a kereskedésbe. Az adott pillanatban nem volt az elképzeléseimnek megfelelő autó, de megbeszéltük, hogy kb. mit szeretnék, mik a paraméterek, mi a keretem, stb.2 héten belül érkezett a hívás, hogy megérkezett az új autóm. Pont olyan, amilyet szerettem volna 😍Maximális, személyre szabott törődést kaptam, teljes körű, profi ügyintézéssel, csak át kellett vennem a kulcsot és elhoznom az autót. Köszönöm! 😊
Ambrus JobbágyAmbrus Jobbágy
04:49 12 May 24
Az első Cenntro kereskedés a telephelyen.
Kornel SzechenyiKornel Szechenyi
15:25 08 May 24
A 6 éves X6-os BMW-t szerettük volna eladni. Három hónapja hirdettük már, de sajnos nem kelt el. Ezért felkerestük az Auto26 telephelyét, ahol részletes átvizsgálást és tájékoztatást követően megbeszéltük a feltételeket az autó eladásával kapcsolatban. Egy hónappal később az autót eladták. Mindenki nagyon korrekt és kedves volt. Megbízható, jó szakemberekből álló csapatot ismertünk meg, akiket szívesen ajánlunk bárkinek, aki szeretné eladni az autóját.
Szilárd LakatosSzilárd Lakatos
12:43 07 May 24
Korrektek, megbízhatóak, gyorsak!Köszönjük a segítségüket.
Marianna KalbantnerMarianna Kalbantner
17:33 06 May 24
Kedves, hozzáértő ,segítőkész szakemberek. Nem tesznek különbséget a vevők között. Ha lebeszélnek vmit telefonon akkor ahhoz tartják magukat .Korrektek ami a mai világban ritkaság.További sok sikert kivànunk.
Gellért JózsefGellért József
08:00 03 May 24
Profi csapat! Az autót 3 héten belül, a megbeszélt áron eladták. (Azt hiszem ennél többet nem kell mondani…👍👍👍
Gabriella GerencsérGabriella Gerencsér
17:01 02 May 24
Kulturált környezet, hozzáértő szakemberek. Autót vásároltunk náluk, mindenben segítőkészek és udvariasak voltak. Foglaló nélkül megtartották nekünk a kiszemelt autót, pedig lett volna rá más érdeklődő is. Ez számunkra nagyon pozitív volt, hiszen csak szóban egyeztünk meg. Összességében csak ajánlani tudom a kereskedést, mert korrektek voltak, ami manapság sajnos ritka. Köszönjük Auto26!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top