Vajon mi az a kevesek által ismert holland értékesítési titok, amivel a bizományosi értékesítés terén rekordokat dönt az AUTO26?

Vajon mi az a kevesek által ismert holland értékesítési titok, amivel a bizományosi értékesítés terén rekordokat dönt az AUTO26?


Olvass tovább, és megtudod, hogy mi a közös a tulipán, a fapapucs és a két nap alatt eladott használt autó értékesítésében…


Hollandia egy kereskedő nemzet: a tulipán, a sajt és a szirupos ostya is messze földön híres. De vajon minek köszönhetik a hollandok az üzleti sikereiket?

Dióhéjban:

Etika, megbízhatóság és átláthatóság.

Kókuszdióhéjban:
Íme 64 érv a megbízhatóság mellett.


Minden eladó és vevő a megbízható partnereket keresi, hiszen a mai világban sok a csaló és a használt autó vásárlása terén mindenkinek vannak negatív tapasztalatai.
Egyre többen eszmélnek rá, hogy manapság nem könnyű eladni egy használt autót. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy rosszul mérik fel az autó árát, ami hosszú hónapokra megállítja az értékesítést.


Ha túl drágán árazzák be, akkor nem tudják eladni. Az is megesik, hogy a túl olcsó autót nem viszik el, mert azt feltételezik róla, hogy rejtett hibák miatt adják áron alul. Nehéz okosnak lenni.


Minek köszönhető, hogy az AUTO26 csapata a legtöbb bizományba átvett autót 48 órán belül értékesíti?


Igen, jól olvastad: 48 órán, azaz két munkanapon belül eladjuk a legtöbb ránk bízott autót.
Ez az eredmény olyan ritka, mint a fehér holló a magánszemélyek között, akik maguk értékesítik az autójukat. Kereskedők között sem tudnak vele túl sokan eldicsekedni. Imádjuk is olvasni a vevői értékeléseinket.


Több mint 60 ember nem tévedhet: a Google Cégem felületén jelenleg már több mint 60 pozitív, ebből 58 db ötcsillagos értékelésünk van, amire végtelenül büszkék vagyunk.


Ide kattintva megnézheted és elolvashatod az összes, általunk nem manipulálható véleményt.
De íme néhány mutatóban, a legfrissebbek közül:

András MáriánAndrás Márián
08:21 24 Feb 24
Zsolt KisZsolt Kis
20:54 22 Feb 24
7 évvel ezelőtt vettem az autóm egy másik kereskedéstől. Azzal sajnos már az első hónapban kiderült, hogy át lettem verve, így azóta úgy vagyok vele, hogy kereskedéstől még egyszer nem fogok autót venni. Az utóbbi hónapokban merült fel, hogy lecserélném az autóm és a legszimpatikusabbat pont az Auto26 hirdette. Azt mondták, hogy az autó nagyon jó állapotban van és megvan a szerviz múltja is. Vétel után vittem el márkaszervizbe teljes átvizsgálásra, ahol alátámasztották, hogy az autó hibátlan állapotban van, amit így néhány hónappal később is el lehet mondani róla. A eddigi sok 5 csillagos értékelés szerintem nem véletlen van.
Máté BagossyMáté Bagossy
23:48 20 Feb 24
Nagyon korrekt, kedves, jó humorú srácok dolgoznak itt. Kávéval úgy kínálnak, mintha Speciality kávézó is lennének egyben.Az autó előéletét, szervízelését bemutatva minden hiánymentes papírral igazolták.Segítenek az átiratásban is, neked csak az a dolgod, hogy megvedd és hazavidd.Ha csütörtökön bemész még egy haláli aranyos és jópofa kutya is üdvözöl és rávesz téged a vásárlásra.Köszönöm az igényes gyönyörű autót, és a segítségeket!Ajánlani mindenképp tudom.M
László ErdélyiLászló Erdélyi
18:39 20 Feb 24
Korrekt, segítőkész csapat, villámgyors ügyintézés, remek kávé! 🙂
Robert ToviziRobert Tovizi
09:50 20 Feb 24
Nagyon korrekt,udvarias ügyintézésben volt részem. Azt kaptam,amit ígértek. Sőt többet,négy nap alatt eladták a kocsit! Profi csapat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Róbert BordásRóbert Bordás
09:01 20 Feb 24
Számomra ők váltak a használt autókereskedés definiciójává és abszolút pozitív értelemben. Rajtuk keresztül adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. Végig minden flottúl ment. A 30 napos eladási garanciát korrekt módon nem vállalták mert egyedi volt az autó, azaz szűk vevőrétegre lehetett számítani. Továbbá karácsony előtt 2 nappal adtam be hozzájuk az autómat. Ennek ellenére a velük szerződött áron 45 napra eladták a járgányt. Egyetértek a korábbi hozzászólásokkal, hogy "mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot." Nem voltak rejtett költségek. Pontosan annyiba került minden mint amennyiben megállapodtunk. Ezentúl ha úgy döntök, hogy megválok szeretett autómtól hozzájuk megyek majd elsőnek, annak ellenére, hogy kereskedésük távol esik tőlem. Összességében nem kérdés hogy jár az 5*!
István VargaIstván Varga
18:03 16 Feb 24
A lehető legprofibb csapat akikkel eddig találkoztam autókereskedés terén. Náluk adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. A 30 napos eladási garanciát abszolút komolyan veszik, a közösen megegyezett összegért el is adták az autómat. Mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot, ha hívod őket azonnal felveszik. Ha náluk vagy és épp várnod is kell, nem hagynak szó nélkül, kávéval kínálnak és beszélgetnek veled amíg vársz az épp aktuális teendőre (feltéve ha van idejük persze). Mindent összevetve a legnagyobb szívvel ajánlom őket akár eladás, akár vétellel kapcsolatban. Az 5* pedig nem is kérdéses. 🙂
János PacsutaJános Pacsuta
20:42 14 Feb 24
Tapasztalatom alapján, szívesen ajánlom mindenkinek az A26 autó kereskedést!Az általam kiválasztott autót felkészülten, kellő részletességgel korrekt módon mutatták be. A próbakör alatt már el is döntöttem, hogy a leendő “családtaggal” van dolgom, és, hogy az enyém lesz. Másnap már meg is sikerült vásárolnom a hőn áhított “álom” autót.🚗🙂Ez úton is köszönöm a korrektséget, és a gyors ügyintézést!Tisztelettel : János
Péter MihályPéter Mihály
21:08 13 Feb 24
Intelligens, elegans,, hatekony, szimpatikus csapat. Olyan hely ahol az ember szivesen hagyja az autojat eladni. 1 het alatt alku nelkul ment el az auto, amit elotte 1 honapig nem tudtunk eladni.Koszonjuk!
js_loader


5 lépés, amely elvezet a sikeres holland értékesítés előszobájába:

  • Etika
  • Őszinteség
  • Precíz munkafolyamatok
  • Alapos munkatársak
  • Tűpontos árazás


A tűpontos árazás ereje


Szélsebesen változó világban élünk. Az egyik hónapban keresleti piac van, rohamosan emelkedő árakkal, a másik hónapban pedig bezuhannak az autók árai. Nem csoda, ha egy átlagember nem igazodik el a használt autók világában. Vajon hogyan árazzuk be az eladásra kínált autónkat?
Nézzük meg, hogy az ugyanennyi km-t futott autót mennyiért kínálják? Vagy inkább az autó évjárata legyen a fő rendezőelv, és ahhoz mérten árazzuk be a mi autónkat? Hát, ez sajnos nem volt érettségi tétel…


A varázsszó: garancia


Ha szeretnél biztosra menni, akkor keress meg minket, mert mi vagyunk azok a szemtelenül magabiztos használtautó-kereskedők, akik garanciát vállalnak az általuk értékesített autókra!


Költségek?


Tapasztalat szerint sosem marad kevesebb az eladó zsebében, mert biztosan a jutalékkal magasabb összegért kel el az autó az AUTO26 által, mintha az eladó maga értékesítené. És ráadásul az eladás minden feladatát, nyűgjét és kockázatát levesszük a válladról.


Scroll to Top