Vajon mi az a kevesek által ismert holland értékesítési titok, amivel a bizományosi értékesítés terén rekordokat dönt az AUTO26?

Vajon mi az a kevesek által ismert holland értékesítési titok, amivel a bizományosi értékesítés terén rekordokat dönt az AUTO26?


Olvass tovább, és megtudod, hogy mi a közös a tulipán, a fapapucs és a két nap alatt eladott használt autó értékesítésében…


Hollandia egy kereskedő nemzet: a tulipán, a sajt és a szirupos ostya is messze földön híres. De vajon minek köszönhetik a hollandok az üzleti sikereiket?

Dióhéjban:

Etika, megbízhatóság és átláthatóság.

Kókuszdióhéjban:
Íme 64 érv a megbízhatóság mellett.


Minden eladó és vevő a megbízható partnereket keresi, hiszen a mai világban sok a csaló és a használt autó vásárlása terén mindenkinek vannak negatív tapasztalatai.
Egyre többen eszmélnek rá, hogy manapság nem könnyű eladni egy használt autót. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy rosszul mérik fel az autó árát, ami hosszú hónapokra megállítja az értékesítést.


Ha túl drágán árazzák be, akkor nem tudják eladni. Az is megesik, hogy a túl olcsó autót nem viszik el, mert azt feltételezik róla, hogy rejtett hibák miatt adják áron alul. Nehéz okosnak lenni.


Minek köszönhető, hogy az AUTO26 csapata a legtöbb bizományba átvett autót 48 órán belül értékesíti?


Igen, jól olvastad: 48 órán, azaz két munkanapon belül eladjuk a legtöbb ránk bízott autót.
Ez az eredmény olyan ritka, mint a fehér holló a magánszemélyek között, akik maguk értékesítik az autójukat. Kereskedők között sem tudnak vele túl sokan eldicsekedni. Imádjuk is olvasni a vevői értékeléseinket.


Több mint 60 ember nem tévedhet: a Google Cégem felületén jelenleg már több mint 60 pozitív, ebből 58 db ötcsillagos értékelésünk van, amire végtelenül büszkék vagyunk.


Ide kattintva megnézheted és elolvashatod az összes, általunk nem manipulálható véleményt.
De íme néhány mutatóban, a legfrissebbek közül:

Gergely DancsGergely Dancs
15:31 15 May 24
Tapasztalt hozzáértő értékesítő kollégák, akik az ügymenet elejétől a végéig mindenben segítenek, rendelkezésre állnak. Kiváló személyre szabott szolgáltatások. Maximálisan elégedett voltam mindennel!
Kató AndreaKató Andrea
07:40 14 May 24
Vételi szándékkal mentem a kereskedésbe. Az adott pillanatban nem volt az elképzeléseimnek megfelelő autó, de megbeszéltük, hogy kb. mit szeretnék, mik a paraméterek, mi a keretem, stb.2 héten belül érkezett a hívás, hogy megérkezett az új autóm. Pont olyan, amilyet szerettem volna 😍Maximális, személyre szabott törődést kaptam, teljes körű, profi ügyintézéssel, csak át kellett vennem a kulcsot és elhoznom az autót. Köszönöm! 😊
Ambrus JobbágyAmbrus Jobbágy
04:49 12 May 24
Az első Cenntro kereskedés a telephelyen.
Kornel SzechenyiKornel Szechenyi
15:25 08 May 24
A 6 éves X6-os BMW-t szerettük volna eladni. Három hónapja hirdettük már, de sajnos nem kelt el. Ezért felkerestük az Auto26 telephelyét, ahol részletes átvizsgálást és tájékoztatást követően megbeszéltük a feltételeket az autó eladásával kapcsolatban. Egy hónappal később az autót eladták. Mindenki nagyon korrekt és kedves volt. Megbízható, jó szakemberekből álló csapatot ismertünk meg, akiket szívesen ajánlunk bárkinek, aki szeretné eladni az autóját.
Szilárd LakatosSzilárd Lakatos
12:43 07 May 24
Korrektek, megbízhatóak, gyorsak!Köszönjük a segítségüket.
Marianna KalbantnerMarianna Kalbantner
17:33 06 May 24
Kedves, hozzáértő ,segítőkész szakemberek. Nem tesznek különbséget a vevők között. Ha lebeszélnek vmit telefonon akkor ahhoz tartják magukat .Korrektek ami a mai világban ritkaság.További sok sikert kivànunk.
Gellért JózsefGellért József
08:00 03 May 24
Profi csapat! Az autót 3 héten belül, a megbeszélt áron eladták. (Azt hiszem ennél többet nem kell mondani...👍👍👍
Gabriella GerencsérGabriella Gerencsér
17:01 02 May 24
Kulturált környezet, hozzáértő szakemberek. Autót vásároltunk náluk, mindenben segítőkészek és udvariasak voltak. Foglaló nélkül megtartották nekünk a kiszemelt autót, pedig lett volna rá más érdeklődő is. Ez számunkra nagyon pozitív volt, hiszen csak szóban egyeztünk meg. Összességében csak ajánlani tudom a kereskedést, mert korrektek voltak, ami manapság sajnos ritka. Köszönjük Auto26!
Zoltán ÁdámZoltán Ádám
05:25 02 May 24
js_loader


5 lépés, amely elvezet a sikeres holland értékesítés előszobájába:

  • Etika
  • Őszinteség
  • Precíz munkafolyamatok
  • Alapos munkatársak
  • Tűpontos árazás


A tűpontos árazás ereje


Szélsebesen változó világban élünk. Az egyik hónapban keresleti piac van, rohamosan emelkedő árakkal, a másik hónapban pedig bezuhannak az autók árai. Nem csoda, ha egy átlagember nem igazodik el a használt autók világában. Vajon hogyan árazzuk be az eladásra kínált autónkat?
Nézzük meg, hogy az ugyanennyi km-t futott autót mennyiért kínálják? Vagy inkább az autó évjárata legyen a fő rendezőelv, és ahhoz mérten árazzuk be a mi autónkat? Hát, ez sajnos nem volt érettségi tétel…


A varázsszó: garancia


Ha szeretnél biztosra menni, akkor keress meg minket, mert mi vagyunk azok a szemtelenül magabiztos használtautó-kereskedők, akik garanciát vállalnak az általuk értékesített autókra!


Költségek?


Tapasztalat szerint sosem marad kevesebb az eladó zsebében, mert biztosan a jutalékkal magasabb összegért kel el az autó az AUTO26 által, mintha az eladó maga értékesítené. És ráadásul az eladás minden feladatát, nyűgjét és kockázatát levesszük a válladról.


Scroll to Top