Olvasd el hogyan adtunk el egy Honda Civic-et 10 napon belül

2023.12.18. hétfő

Előre egyeztetett időpontra érkezett a mai nap kereskedésünkbe egy hófehér Honda Civic.

Bizományos értékesítéssel bízott meg minket a tulajdonosa Enikő…


Az autót Magyarországon helyezték újonnan üzembe, végig a Hondánál szervizelték a 4 év alatt. Tartozik hozzá 4 db téligumi is. Nagyon szép állapotú autó, sohasem volt sérülve. 

Enikő már egy ideje hirdette az autót, sajnos sikertelenül.

Beáraztuk az autót és a korábban Enikő által hirdetett árnál majd 10%-kal magasabb árat határoztunk meg. Szerződtünk és megkezdtük a munkát.

2023.12.19. kedd

Felkészítettük az autót az eladásra. Bekértük az összes igazolást a karbantartásról.Az autót kívűl-belül gyönyörűen kitakarítva befotóztuk. Általában 25-30 HD minőségű képet készítünk, ahogy ennél az autónál is.

Nagy reménységgel közzétettük a hirdetést minden felületünkön, mert hittünk magunkban és az autóban, hogy el tudjuk jobb áron adni az autót, mint amennyiért a tulajdonosa hirdette.

2023.12.21. csütörtök

Utolsó munkanapunk karácsony előtt. Megnézték személyesen az autót és egy csere ajánlatot kaptunk rá, de nem egyeztünk meg. Kaptunk jópár további érdeklődő telefont a Civicre, de a többi autónkra is. Muszáj lesz kinyitnunk terveinkkel ellentétben a két ünnep között is, mert sok autónkat szeretnék személyesen  megtekinteni és a Civic-et is ketten megnéznék.

2023.12.28. csütörtök

Már nyitástól jönnek autóért hozzánk, gyakorlatilag 9-től F3-ig tele a naptárunk. Az 1. számú ügyfél jön megnézni a Civicet, a 2. számú vár, hogy induljon, ha az 1. számúval nem tudunk megegyezni és még vár egy 3. számú ügyfél is az autóra. 

Beállt a sor a kocsira.

Ilyen környezetben nincs helye még a minimális alkunak sem.

11 óra körül hívtuk Enikőt, hogy ellenőrizze a bankszámláját megérkezett e a teljes vételár az 1. számú vevőtől. Boldog a vevő, mert egy kiváló autót vett. 

Boldog az eladó, mert magasabb áron értékesítettük az autóját macera nélkül.

Boldogok vagyunk mi is, mert sikeresen elvégeztük a megbízást.

Boldogság van.

És még a vevő az előző autójának bizományos értékesítését is ránk bízta.


Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

Gheunil ChonGheunil Chon
17:55 29 May 24
Gergely DancsGergely Dancs
15:31 15 May 24
Tapasztalt hozzáértő értékesítő kollégák, akik az ügymenet elejétől a végéig mindenben segítenek, rendelkezésre állnak. Kiváló személyre szabott szolgáltatások. Maximálisan elégedett voltam mindennel!
Kató AndreaKató Andrea
07:40 14 May 24
Vételi szándékkal mentem a kereskedésbe. Az adott pillanatban nem volt az elképzeléseimnek megfelelő autó, de megbeszéltük, hogy kb. mit szeretnék, mik a paraméterek, mi a keretem, stb.2 héten belül érkezett a hívás, hogy megérkezett az új autóm. Pont olyan, amilyet szerettem volna 😍Maximális, személyre szabott törődést kaptam, teljes körű, profi ügyintézéssel, csak át kellett vennem a kulcsot és elhoznom az autót. Köszönöm! 😊
Ambrus JobbágyAmbrus Jobbágy
04:49 12 May 24
Az első Cenntro kereskedés a telephelyen.
Kornel SzechenyiKornel Szechenyi
15:25 08 May 24
A 6 éves X6-os BMW-t szerettük volna eladni. Három hónapja hirdettük már, de sajnos nem kelt el. Ezért felkerestük az Auto26 telephelyét, ahol részletes átvizsgálást és tájékoztatást követően megbeszéltük a feltételeket az autó eladásával kapcsolatban. Egy hónappal később az autót eladták. Mindenki nagyon korrekt és kedves volt. Megbízható, jó szakemberekből álló csapatot ismertünk meg, akiket szívesen ajánlunk bárkinek, aki szeretné eladni az autóját.
Szilárd LakatosSzilárd Lakatos
12:43 07 May 24
Korrektek, megbízhatóak, gyorsak!Köszönjük a segítségüket.
Marianna KalbantnerMarianna Kalbantner
17:33 06 May 24
Kedves, hozzáértő ,segítőkész szakemberek. Nem tesznek különbséget a vevők között. Ha lebeszélnek vmit telefonon akkor ahhoz tartják magukat .Korrektek ami a mai világban ritkaság.További sok sikert kivànunk.
Gellért JózsefGellért József
08:00 03 May 24
Profi csapat! Az autót 3 héten belül, a megbeszélt áron eladták. (Azt hiszem ennél többet nem kell mondani…👍👍👍
Gabriella GerencsérGabriella Gerencsér
17:01 02 May 24
Kulturált környezet, hozzáértő szakemberek. Autót vásároltunk náluk, mindenben segítőkészek és udvariasak voltak. Foglaló nélkül megtartották nekünk a kiszemelt autót, pedig lett volna rá más érdeklődő is. Ez számunkra nagyon pozitív volt, hiszen csak szóban egyeztünk meg. Összességében csak ajánlani tudom a kereskedést, mert korrektek voltak, ami manapság sajnos ritka. Köszönjük Auto26!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top