Olvasd el hogyan adtunk el egy Honda Civic-et 10 napon belül

2023.12.18. hétfő

Előre egyeztetett időpontra érkezett a mai nap kereskedésünkbe egy hófehér Honda Civic.

Bizományos értékesítéssel bízott meg minket a tulajdonosa Enikő…


Az autót Magyarországon helyezték újonnan üzembe, végig a Hondánál szervizelték a 4 év alatt. Tartozik hozzá 4 db téligumi is. Nagyon szép állapotú autó, sohasem volt sérülve. 

Enikő már egy ideje hirdette az autót, sajnos sikertelenül.

Beáraztuk az autót és a korábban Enikő által hirdetett árnál majd 10%-kal magasabb árat határoztunk meg. Szerződtünk és megkezdtük a munkát.

2023.12.19. kedd

Felkészítettük az autót az eladásra. Bekértük az összes igazolást a karbantartásról.Az autót kívűl-belül gyönyörűen kitakarítva befotóztuk. Általában 25-30 HD minőségű képet készítünk, ahogy ennél az autónál is.

Nagy reménységgel közzétettük a hirdetést minden felületünkön, mert hittünk magunkban és az autóban, hogy el tudjuk jobb áron adni az autót, mint amennyiért a tulajdonosa hirdette.

2023.12.21. csütörtök

Utolsó munkanapunk karácsony előtt. Megnézték személyesen az autót és egy csere ajánlatot kaptunk rá, de nem egyeztünk meg. Kaptunk jópár további érdeklődő telefont a Civicre, de a többi autónkra is. Muszáj lesz kinyitnunk terveinkkel ellentétben a két ünnep között is, mert sok autónkat szeretnék személyesen  megtekinteni és a Civic-et is ketten megnéznék.

2023.12.28. csütörtök

Már nyitástól jönnek autóért hozzánk, gyakorlatilag 9-től F3-ig tele a naptárunk. Az 1. számú ügyfél jön megnézni a Civicet, a 2. számú vár, hogy induljon, ha az 1. számúval nem tudunk megegyezni és még vár egy 3. számú ügyfél is az autóra. 

Beállt a sor a kocsira.

Ilyen környezetben nincs helye még a minimális alkunak sem.

11 óra körül hívtuk Enikőt, hogy ellenőrizze a bankszámláját megérkezett e a teljes vételár az 1. számú vevőtől. Boldog a vevő, mert egy kiváló autót vett. 

Boldog az eladó, mert magasabb áron értékesítettük az autóját macera nélkül.

Boldogok vagyunk mi is, mert sikeresen elvégeztük a megbízást.

Boldogság van.

És még a vevő az előző autójának bizományos értékesítését is ránk bízta.


Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

András MáriánAndrás Márián
08:21 24 Feb 24
Zsolt KisZsolt Kis
20:54 22 Feb 24
7 évvel ezelőtt vettem az autóm egy másik kereskedéstől. Azzal sajnos már az első hónapban kiderült, hogy át lettem verve, így azóta úgy vagyok vele, hogy kereskedéstől még egyszer nem fogok autót venni. Az utóbbi hónapokban merült fel, hogy lecserélném az autóm és a legszimpatikusabbat pont az Auto26 hirdette. Azt mondták, hogy az autó nagyon jó állapotban van és megvan a szerviz múltja is. Vétel után vittem el márkaszervizbe teljes átvizsgálásra, ahol alátámasztották, hogy az autó hibátlan állapotban van, amit így néhány hónappal később is el lehet mondani róla. A eddigi sok 5 csillagos értékelés szerintem nem véletlen van.
Máté BagossyMáté Bagossy
23:48 20 Feb 24
Nagyon korrekt, kedves, jó humorú srácok dolgoznak itt. Kávéval úgy kínálnak, mintha Speciality kávézó is lennének egyben.Az autó előéletét, szervízelését bemutatva minden hiánymentes papírral igazolták.Segítenek az átiratásban is, neked csak az a dolgod, hogy megvedd és hazavidd.Ha csütörtökön bemész még egy haláli aranyos és jópofa kutya is üdvözöl és rávesz téged a vásárlásra.Köszönöm az igényes gyönyörű autót, és a segítségeket!Ajánlani mindenképp tudom.M
László ErdélyiLászló Erdélyi
18:39 20 Feb 24
Korrekt, segítőkész csapat, villámgyors ügyintézés, remek kávé! 🙂
Robert ToviziRobert Tovizi
09:50 20 Feb 24
Nagyon korrekt,udvarias ügyintézésben volt részem. Azt kaptam,amit ígértek. Sőt többet,négy nap alatt eladták a kocsit! Profi csapat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Róbert BordásRóbert Bordás
09:01 20 Feb 24
Számomra ők váltak a használt autókereskedés definiciójává és abszolút pozitív értelemben. Rajtuk keresztül adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. Végig minden flottúl ment. A 30 napos eladási garanciát korrekt módon nem vállalták mert egyedi volt az autó, azaz szűk vevőrétegre lehetett számítani. Továbbá karácsony előtt 2 nappal adtam be hozzájuk az autómat. Ennek ellenére a velük szerződött áron 45 napra eladták a járgányt. Egyetértek a korábbi hozzászólásokkal, hogy „mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot.” Nem voltak rejtett költségek. Pontosan annyiba került minden mint amennyiben megállapodtunk. Ezentúl ha úgy döntök, hogy megválok szeretett autómtól hozzájuk megyek majd elsőnek, annak ellenére, hogy kereskedésük távol esik tőlem. Összességében nem kérdés hogy jár az 5*!
István VargaIstván Varga
18:03 16 Feb 24
A lehető legprofibb csapat akikkel eddig találkoztam autókereskedés terén. Náluk adtam el az autómat bizományos értékesítéssel. A 30 napos eladási garanciát abszolút komolyan veszik, a közösen megegyezett összegért el is adták az autómat. Mindenben rugalmasak, segítőkészek és nagyon barátságosak, tartják veled a kapcsolatot, ha hívod őket azonnal felveszik. Ha náluk vagy és épp várnod is kell, nem hagynak szó nélkül, kávéval kínálnak és beszélgetnek veled amíg vársz az épp aktuális teendőre (feltéve ha van idejük persze). Mindent összevetve a legnagyobb szívvel ajánlom őket akár eladás, akár vétellel kapcsolatban. Az 5* pedig nem is kérdéses. 🙂
János PacsutaJános Pacsuta
20:42 14 Feb 24
Tapasztalatom alapján, szívesen ajánlom mindenkinek az A26 autó kereskedést!Az általam kiválasztott autót felkészülten, kellő részletességgel korrekt módon mutatták be. A próbakör alatt már el is döntöttem, hogy a leendő “családtaggal” van dolgom, és, hogy az enyém lesz. Másnap már meg is sikerült vásárolnom a hőn áhított “álom” autót.🚗🙂Ez úton is köszönöm a korrektséget, és a gyors ügyintézést!Tisztelettel : János
Péter MihályPéter Mihály
21:08 13 Feb 24
Intelligens, elegans,, hatekony, szimpatikus csapat. Olyan hely ahol az ember szivesen hagyja az autojat eladni. 1 het alatt alku nelkul ment el az auto, amit elotte 1 honapig nem tudtunk eladni.Koszonjuk!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top