Még hogy “nem mennek a drága autók”, 24 órán belül eladtunk egy 15 milliós autót

2024.02.19. hétfő

Újabb autót, egy Tesla Model X-et kaptunk ma értékesítésre egy partnerünktől, aki már több sikeres eladás miatt elköteleződött irányunkba…


A partnerünk egy magyarországi cég, akinek egyik tevékenysége az autóimport. Az autóinak eladását minden esetben ránk bízza, amit ez úton is köszönünk. Megbízható cég és korrekt autókat importál.

Szóval az autó: Tesla Model X! Nagy kedvencünk a sólyomszárnyas ajtóival, extravagáns autó. Ma érkezett hozzánk kék külső és fekete belső, parádés színösszeállítás. Az autó szép kívülről és belülről is, kap egy kozmetikát és hirdetjük.


2024.02.22. csütörtök

Visszakaptuk az autót a kozmetikából. Sajnos becsúszott egy hiba, a csomagtér ajtón volt egy apró matrica, amit elfelejtettünk mondani a kozmetikában, hogy távolítsák el.

A mai napon fotóztuk és meg is hirdettük az autót az előre egyeztetett áron.

Ennél jobban fotózható autó nincs sok, nagyon jó hirdetés lett!


2024.02.23. péntek

Nyitás után érkezett is egy hívás az autóra, indult is hozzánk egyből és már délelőtt ott álltunk az érdeklődővel az autó mellett. Az autó nagyon tetszett neki, egy jóváhagyásra várt, amit meg is kapott így azonnal lefoglalózta az autót.

Hétfőre egyeztettünk időpontot a kifizetésre, terveink szerint keddre át is tudjuk adni az autót.


2024.02.27. hétfő

Úgy zártuk a hétfőt, hogy a Model X teljes vételára beérkezett. Vegyesen volt készpénz és átutalás is a vételár kifizetésénél, természetesen egyik sem gond nálunk. Az autó okmányait elküldtük egy partnerirodánkba, reméljük holnapra minden elkészül.


2024.02.28. kedd

Kora délután már kezünkben a névre írt forgalmi engedély, flottul ment minden.

Az autót ma átadtuk.


2024.03.06. szerda

Egy érdekesség, a Model X kínálatban a hasonló adottságú és árban alacsonyabbra árazott autókat több, mint két hete hirdetik sikertelenül.


Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

József MogyorósJózsef Mogyorós
16:09 10 Apr 24
Nagyon nem szerettem a bizományos értékesítést, de most nagyon kellemes csalódás ért, és ezen felül egy héten belül eladták az autót. Csak ajánlani tudom mindenkinek, intelligens, udvarias ügyintézésben volt részem. Köszönöm az egész csapatnak, de elsődlegesen neked Kristóf!
Péter SzabóPéter Szabó
11:29 08 Apr 24
Életemben először a bizományos értékesítés mellett döntöttem és a véleményeket olvasva találtam meg az Auto 26 csapatát. És milyen jó, hogy megtaláltam! A profizmus mellett udvariasak, kedvesek, őszintén érzi az ember, hogy közös az érdek, egyszerre tudják az eladó és a leendő vevő érdekeit is szem előtt tartani. Ennek köszönhető, hogy – bár elég rétegautót vittem oda – 1 hét alatt eladták. Nem utolsó sorban a kávé is kiváló. 🙂
FerencFerenc
08:50 05 Apr 24
Az autókereskedés nagyon szuper! Nagyon kulturált megjelenésű telephely a modern dizájnnak és kiállított autóknak megfelelően.Szakmai felkészültség autómárkákkal, típusokkal , altípusokkal naprakész és nagyon jól informált.Kiszolgálás , segítőkészség, ügyintézés korrekt, gyors. Kommunikáció, elérhetőség szuper.Garancia a használt autókra egyedülálló.Szélvédő javításban is segítettek.Eljöttek értem a budapesti Keleti Pályaudvarra mivel vasmegyei lakos vagyok.
Tamás IllésTamás Illés
12:48 28 Mar 24
A sok jó értékelés miatt kerestem fel őket eladás miatt. Minden jól és könnyen ment. Telefonon egyeztettük az alap dolgokat, majd személyesen átbeszéltük a részelteket, egyeztettük az árat és megkötöttük a megbízást. Kicsivel több mint egy hónap alatt sikeresen zárult az eladás, a megbeszélt árhoz végig ragaszkodtak, nem volt alku. Abszolút pozitív az összkép, ajánlom bárkinek.
István GIstván G
16:45 27 Mar 24
Hónapokig hirdettem sikertelenül párom autóját, majd baráti ajánlás után bevittem az auto26 telephelyére. Meghirdetés után 9 nap múlva el is adták, ráadásul az általam kért áron. Az irodában családi, baráti légkör fogad, mintha 10 éve ismernénk egymást. Ezentúl minden autónkat hozzájuk viszem eladásra és ajánlani fogom minden ismerősömnek. Köszi Kristóf!
Ferenc FazekasFerenc Fazekas
09:44 27 Mar 24
Messze sokkal jobbak vagytok, mint némelyik kereskedés! Az ügyintézés is jó, maga a hely is tiszta és rendezett!Kávéval kínálnak .
Adrián AsztalosAdrián Asztalos
11:27 25 Mar 24
A párommal elutaztunk egy hosszabb külföldi útra, ami előtt megfogalmozódott bennünk, hogy eladjuk szeretett autónkat.Gondoltuk, megpróbáljuk összekötni a kellemest a hasznossal. Az autót az utazás előtt 1 nappal bevittük hozzájuk. Volt a fejünkben egy szám, amihez az általuk javasolt eladási ár nagyon közel volt, így kb 5 perc alatt megegyeztünk, hogy mennyiért “rakják ki” az autót.Megírtunk minden szükséges papírt, miközben kávéval kínáltak és jót beszélgettünk. Az autókereskedő sztereotipia szöges ellentéte az összes ott dolgozó srác! Így kellene MINDEN kereskedőnek működnie!Az utazás 20. napján hívtak, hogy eladták az autót a megbeszélt áron és csekkoljam a bankszámlámat mert az összegnek a számlámon kell lennie.Nem hittem el, de amikor ellenőriztem a számlámat, az összeg ott volt.Teljes mértékben ajánlom őket, kiváló minőségű használtautókkal foglalkoznak, nem fog csalódás érni, ha ellátogatsz hozzájuk. 10/10 pont.
Adrián AsztalosAdrián Asztalos
05:40 23 Mar 24
Pál SátoriPál Sátori
08:38 22 Mar 24
Profi, korrekt autókereskedés.Az autóm ugyan jó állapotú garázsban tartott volt, de sajnos nem vagyok orvos, és nem csak vasárnap használtam, mindemellett egy vidéki megyeszékhelyen hirdettem, sikertelenül.Az Auto26 viszont gyorsan korrekt módon eladta, az autó átadását követően kb. 1 hét alatt. A kontraktus átlátható elszámolással, számlázva, megbízható módon történt. Ezúton megköszönöm a kíváló munkájukat, ajánlom mindenkinek!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top