Kia Stonic eladása 24 órán belül? Olvasd el!

2024.01.02. kedd

Első munkanapunk az évben.

Még a két ünnep között, 28-án behoztak egy Kia Stonicot…


Nagyon klassz csajos autó, nagyon kevés kilométerrel piros színben. A mai nap fotózzuk gyönyörűen kitakarítva kívűl-belül és felkerül minden felületünkre. A megbízás megkötése előtt meghatároztuk az árat, minimálisan módosítani kellett rajta, mert drágábban hirdette hónapokig a tulajdonosa Zoltán. Tudta ő is, hogy magas az ár ezért kérte a segítségünket a tűpontos árazásban. Szóval beáraztuk és meghirdettük. 

Szuper hirdetés lett. Már csak egy vevőre van szükség.

2024.01.03. szerda

Nem telt el 24 óra a hirdetés feladásától és már írjuk is az adásvételi szerződést a Kia vevőjével.

Zoltán az eladó, hitetlenkedéssel vegyes felháborodással, de nagy örömmel fogadta a hívásunkat, hogy eladtuk az autót a kiírt áron.

Ez az autó is bekerül a leggyorsabban eladott autóink, azaz a 24 órán belül eladott autók illusztris társaságába.

Sikeresen elvégeztük a megbízást.

Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

Gheunil ChonGheunil Chon
17:55 29 May 24
Gergely DancsGergely Dancs
15:31 15 May 24
Tapasztalt hozzáértő értékesítő kollégák, akik az ügymenet elejétől a végéig mindenben segítenek, rendelkezésre állnak. Kiváló személyre szabott szolgáltatások. Maximálisan elégedett voltam mindennel!
Kató AndreaKató Andrea
07:40 14 May 24
Vételi szándékkal mentem a kereskedésbe. Az adott pillanatban nem volt az elképzeléseimnek megfelelő autó, de megbeszéltük, hogy kb. mit szeretnék, mik a paraméterek, mi a keretem, stb.2 héten belül érkezett a hívás, hogy megérkezett az új autóm. Pont olyan, amilyet szerettem volna 😍Maximális, személyre szabott törődést kaptam, teljes körű, profi ügyintézéssel, csak át kellett vennem a kulcsot és elhoznom az autót. Köszönöm! 😊
Ambrus JobbágyAmbrus Jobbágy
04:49 12 May 24
Az első Cenntro kereskedés a telephelyen.
Kornel SzechenyiKornel Szechenyi
15:25 08 May 24
A 6 éves X6-os BMW-t szerettük volna eladni. Három hónapja hirdettük már, de sajnos nem kelt el. Ezért felkerestük az Auto26 telephelyét, ahol részletes átvizsgálást és tájékoztatást követően megbeszéltük a feltételeket az autó eladásával kapcsolatban. Egy hónappal később az autót eladták. Mindenki nagyon korrekt és kedves volt. Megbízható, jó szakemberekből álló csapatot ismertünk meg, akiket szívesen ajánlunk bárkinek, aki szeretné eladni az autóját.
Szilárd LakatosSzilárd Lakatos
12:43 07 May 24
Korrektek, megbízhatóak, gyorsak!Köszönjük a segítségüket.
Marianna KalbantnerMarianna Kalbantner
17:33 06 May 24
Kedves, hozzáértő ,segítőkész szakemberek. Nem tesznek különbséget a vevők között. Ha lebeszélnek vmit telefonon akkor ahhoz tartják magukat .Korrektek ami a mai világban ritkaság.További sok sikert kivànunk.
Gellért JózsefGellért József
08:00 03 May 24
Profi csapat! Az autót 3 héten belül, a megbeszélt áron eladták. (Azt hiszem ennél többet nem kell mondani…👍👍👍
Gabriella GerencsérGabriella Gerencsér
17:01 02 May 24
Kulturált környezet, hozzáértő szakemberek. Autót vásároltunk náluk, mindenben segítőkészek és udvariasak voltak. Foglaló nélkül megtartották nekünk a kiszemelt autót, pedig lett volna rá más érdeklődő is. Ez számunkra nagyon pozitív volt, hiszen csak szóban egyeztünk meg. Összességében csak ajánlani tudom a kereskedést, mert korrektek voltak, ami manapság sajnos ritka. Köszönjük Auto26!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top