Egy napon belül egy 24 órán és egy 48 órán belüli értékesítés! Smart Forfour elektromos

Péntek

Ma 10 órára volt beírva a naptárba egy elektromos Smart aminek az értékesítését bízta ránk az eladója Attila…


Volt egy kis félsz bennünk amikor felkeresett minket, mert ezeket a kiskategóriás elektromos autókat érintette legintenzívebben a bő egy éve tartó árzuhanás a használtautó piacon. Vajon tudunk az eladó számára megfelelő árat javasolni az eladásra?

Adtunk már el fél éven belül több elektronos Smartot, de olyan gyorsan esik az áruk, hogy ha nem találjuk el elsőre az eladási árat, akkor loholhatunk utána.

Attila a párjával érkezett nagyon szimpatikusak voltak, tüzetesen átbeszéltük a piacot, végignéztük a kínálatot és hárman együtt meghatároztuk milyen áron fogjuk meghirdetni az autót.

Egy autó értékesítéséhez stratégia kell. Nem elég 6 db kép, némi szöveg és elnagyolt extralista. Ki kell emelni az autó előnyeit és erősségeit, persze nem titkolva az esetleges hibáit.

A transzparencia az egyik alapértékünk.

Nos, meg van az autó ára, szerződtünk és itt is maradt nálunk a Smart. Beállt a sorba ahol az értékesítésre felkészítésre álló autók állnak. 6-7 autó volt előtte és jó hír, nem kell rá nagy kozmetika, tehát itt a telephelyen is meg tudjuk csinálni a takarítását.


Hétfő

A takarítással és fotózással készen vagyunk, a hirdetés leírása is 99%-os, de holnap még csiszolgatunk rajta. Tökéletesnek kell lennie, egy ilyen nehéz piac nem tűri a hibát.


Kedd

Elképesztő, 9:15-kor aktiváltuk a hirdetést és 15 percen belül meg is érkezett az első hívás. Itt vannak az érdeklődők Óbudán, tőlünk 15-20 perce és indulnának is megnézni az autót.

10 óra körül meg is érkeztek és 11 órakor már meg is volt a gazdája a Smartnak!

Rekord gyorsasággal adtuk el, sok 24 órán belüli értékesítésünk van, minden hétre jut 1-2, de ezen a gyorsaságon mi is meglepődtünk!


Csütörtök

Érdekesség, hogy az eladó 4 hónapja hirdette az autót közel azonos áron és nem volt rá érdeklődés. 

A vevő pedig több alkalommal is “ránézett” az elektromos Smartokra, mert a lányának szánt egy ilyen autót ajándékba, de nem talált szimpatikusat (miközben ugyanez az autó mindvégig fent volt a hirdetések között)

Sokan jönnek hozzánk bizalmatlanul és ezt a bizalmatlanságot az eladón Attilán is éreztük, szerintem ilyen gondolatok fordulhatnak meg az eladók fejében: Miért tudják eladni, ha én sem tudom? Biztosan mások autóját azért adták el gyorsan, mert az nem ilyen nehéz eladás, mint az enyém. Ennyit számítana 30 kép és a garancia?

Egyszóval szkeptikusak és bizalmatlanok.

Szerintetek Attiláék még szkeptikusak velünk? Van bennük bizalmatlanság?

Hamarosan megírom, mert hétfőn jönnek be elszámolni 🙂


Hétfő

Elszámoltuk Attilával. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, elégedett volt az eladással és bizalmatlanságnak nyoma sem volt. 

Kaptunk is egy 5 csillagos értékelést 🙂


Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

Hegely LajosHegely Lajos
03:41 23 Jul 24
Minden rendben volt,elértük a célt.Sikeres volt az eggyüttmúködés.Ajánlani tudom a céget,amit igérnek azt betartják.
Dániel HalácsyDániel Halácsy
22:27 16 Jul 24
Korrekt, megbízható csapat, ajánlom őket!
Gábor FűGábor Fű
15:49 15 Jul 24
Nagyon kiváncsi voltam, hogy tényleg létezik e ilyen autókereskedés amit a véleményekben és a honlapon olvastam. És igen van ilyen is végre. Teljesen pozitív volt az élmény. Külföldi papírokkal rendelkező autóm eladásának minden részletét elintézték teljesen korrektül! Az eladás pedig villám😁 Péntek este 17:30kor kikerült a hirdetés és szerda délután 16:00-kor már megvolt a vevő!!!!👍 Nem akartam elhinni de mégis így történt! Nagyon köszönök mindent!!Ja és a kv is nagyon jó volt😁
László HorváthLászló Horváth
17:34 14 Jul 24
Profi csapat! Álmaim autóját sikerült náluk megvásárolnom! Teljes körű ügyintézést kértem és ment minden zökkenőmentesen! Egy gyönyörű Toyota rav4 új tulaja lettem! Örök hála és köszönet! Szívből ajánlom őket!
ÁGI Reluxa RedőnyÁGI Reluxa Redőny
21:21 09 Jul 24
Készpénzes vevőként délután négy órakor „kirendel” a tulaj taxival a város másik végéből. Útközben türelmetlenül telefonál és közli, hogy ő ötnél tovább nem hajlandó maradni. Ingerült, ideges hányaveti stílus. Kioktatás. Megérkezik a család is. Kellemetlen privátozó hangulat alakul ki. Megalázó az egész helyzet. Az alkalmazott villámgyorsan távozik, vége a munkaidőnek, de előtte hangos zenét kapcsol, hogy vedd észre magad. A vevő aki taxival rohant vásárolni, már nem számít. Kiraknak Fót határában a bádog irodából. Ilyenkor felmerül a gondolat: ebből ÍGY van bevétel ?
Horvàth ÁronHorvàth Áron
09:10 24 Jun 24
Profi csapat, nagyon segítőkészek. Azonnal reagálnak minden kérdésre/kérésre. Külföldi autó beszerzésnél ügyesebben képviseltek mint egy dörzsölt piacos. Sok pénzt és időt spóroltak nekem. Nagyon köszönöm a csapatnak, kiemelten Gábornak.
Monika JaksaMonika Jaksa
14:12 17 Jun 24
Több mint egy éve keresünk használt autót. Itt megtaláltuk azt amire vágyunk. Családi legyen, kis kilóméterrel stb. Teljeskörű volt az ügyintézés, a foglalástól az elhozatalig. Szegedről érkeztünk a fővárosba tömegközlekedéssel, az állomásra pedig eljöttek értünk, ami hatalmas meglepetés volt számunkra. Ezek után pár papír és már boldog autótulajdonosként mehettünk haza.Tiszta szívből ajánlom mindenkinek. Senki nem fog csalódni bennük!Köszönünk szépen mindent!
Gheunil ChonGheunil Chon
17:55 29 May 24
Gergely DancsGergely Dancs
15:31 15 May 24
Tapasztalt hozzáértő értékesítő kollégák, akik az ügymenet elejétől a végéig mindenben segítenek, rendelkezésre állnak. Kiváló személyre szabott szolgáltatások. Maximálisan elégedett voltam mindennel!
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintvaScroll to Top