Egy napon belül egy 24 órán és egy 48 órán belüli értékesítés! Smart Forfour elektromos

2024.03.08. péntek

Ma 10 órára volt beírva a naptárba egy elektromos Smart aminek az értékesítését bízta ránk az eladója Attila…


Volt egy kis félsz bennünk amikor felkeresett minket, mert ezeket a kiskategóriás elektromos autókat érintette legintenzívebben a bő egy éve tartó árzuhanás a használtautó piacon. Vajon tudunk az eladó számára megfelelő árat javasolni az eladásra?

Adtunk már el fél éven belül több elektronos Smartot, de olyan gyorsan esik az áruk, hogy ha nem találjuk el elsőre az eladási árat, akkor loholhatunk utána.

Attila a párjával érkezett nagyon szimpatikusak voltak, tüzetesen átbeszéltük a piacot, végignéztük a kínálatot és hárman együtt meghatároztuk milyen áron fogjuk meghirdetni az autót.

Egy autó értékesítéséhez stratégia kell. Nem elég 6 db kép, némi szöveg és elnagyolt extralista. Ki kell emelni az autó előnyeit és erősségeit, persze nem titkolva az esetleges hibáit.

A transzparencia az egyik alapértékünk.

Nos, meg van az autó ára, szerződtünk és itt is maradt nálunk a Smart. Beállt a sorba ahol az értékesítésre felkészítésre álló autók állnak. 6-7 autó volt előtte és jó hír, nem kell rá nagy kozmetika, tehát itt a telephelyen is meg tudjuk csinálni a takarítását.


2024.03.11. hétfő

A takarítással és fotózással készen vagyunk, a hirdetés leírása is 99%-os, de holnap még csiszolgatunk rajta. Tökéletesnek kell lennie, egy ilyen nehéz piac nem tűri a hibát.


2024.03.12. kedd

Elképesztő, 9:15-kor aktiváltuk a hirdetést és 15 percen belül meg is érkezett az első hívás. Itt vannak az érdeklődők Óbudán, tőlünk 15-20 perce és indulnának is megnézni az autót.

10 óra körül meg is érkeztek és 11 órakor már meg is volt a gazdája a Smartnak!

Rekord gyorsasággal adtuk el, sok 24 órán belüli értékesítésünk van, minden hétre jut 1-2, de ezen a gyorsaságon mi is meglepődtünk!


2024.03.14. csütörtök

Érdekesség, hogy az eladó 4 hónapja hirdette az autót közel azonos áron és nem volt rá érdeklődés. 

A vevő pedig több alkalommal is “ránézett” az elektromos Smartokra, mert a lányának szánt egy ilyen autót ajándékba, de nem talált szimpatikusat (miközben ugyanez az autó mindvégig fent volt a hirdetések között)

Sokan jönnek hozzánk bizalmatlanul és ezt a bizalmatlanságot az eladón Attilán is éreztük, szerintem ilyen gondolatok fordulhatnak meg az eladók fejében: Miért tudják eladni, ha én sem tudom? Biztosan mások autóját azért adták el gyorsan, mert az nem ilyen nehéz eladás, mint az enyém. Ennyit számítana 30 kép és a garancia?

Egyszóval szkeptikusak és bizalmatlanok.

Szerintetek Attiláék még szkeptikusak velünk? Van bennük bizalmatlanság?

Hamarosan megírom, mert hétfőn jönnek be elszámolni 🙂


2024.03.18. hétfő

Elszámoltuk Attilával. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, elégedett volt az eladással és bizalmatlanságnak nyoma sem volt. 

Kaptunk is egy 5 csillagos értékelést 🙂


Tekintsd meg ügyfeleink személyes véleményét:

Sam SungSam Sung
08:25 25 Apr 24
Korrekt, profi csapat!Tényleg komolyan veszik, hogy az ügyfél érdekét tartják szem előtt, az a legfontosabb számukra.Olyan problémákra is nyújtanak segítséget, amire nem is gondoltunk (garancia-kiterjesztés), méghozzá jó áron!Tisztaság mindenhol, a részletek is rendben vannak.Ha használt autó a téma, akkor azt itt kell intézni!THX
Gábor VasasGábor Vasas
14:16 23 Apr 24
István KeczeIstván Kecze
11:51 18 Apr 24
Zsombor NagyZsombor Nagy
10:28 18 Apr 24
Kata DombiKata Dombi
21:11 16 Apr 24
Tök jó fejek!🤟🤩
József MogyorósJózsef Mogyorós
16:09 10 Apr 24
Nagyon nem szerettem a bizományos értékesítést, de most nagyon kellemes csalódás ért, és ezen felül egy héten belül eladták az autót. Csak ajánlani tudom mindenkinek, intelligens, udvarias ügyintézésben volt részem. Köszönöm az egész csapatnak, de elsődlegesen neked Kristóf!
Péter SzabóPéter Szabó
11:29 08 Apr 24
Életemben először a bizományos értékesítés mellett döntöttem és a véleményeket olvasva találtam meg az Auto 26 csapatát. És milyen jó, hogy megtaláltam! A profizmus mellett udvariasak, kedvesek, őszintén érzi az ember, hogy közös az érdek, egyszerre tudják az eladó és a leendő vevő érdekeit is szem előtt tartani. Ennek köszönhető, hogy – bár elég rétegautót vittem oda – 1 hét alatt eladták. Nem utolsó sorban a kávé is kiváló. 🙂
FerencFerenc
08:50 05 Apr 24
Az autókereskedés nagyon szuper! Nagyon kulturált megjelenésű telephely a modern dizájnnak és kiállított autóknak megfelelően.Szakmai felkészültség autómárkákkal, típusokkal , altípusokkal naprakész és nagyon jól informált.Kiszolgálás , segítőkészség, ügyintézés korrekt, gyors. Kommunikáció, elérhetőség szuper.Garancia a használt autókra egyedülálló.Szélvédő javításban is segítettek.Eljöttek értem a budapesti Keleti Pályaudvarra mivel vasmegyei lakos vagyok.
Tamás IllésTamás Illés
12:48 28 Mar 24
A sok jó értékelés miatt kerestem fel őket eladás miatt. Minden jól és könnyen ment. Telefonon egyeztettük az alap dolgokat, majd személyesen átbeszéltük a részelteket, egyeztettük az árat és megkötöttük a megbízást. Kicsivel több mint egy hónap alatt sikeresen zárult az eladás, a megbeszélt árhoz végig ragaszkodtak, nem volt alku. Abszolút pozitív az összkép, ajánlom bárkinek.
js_loader

olvasd el az összeset az alábbi gombra kattintva



Scroll to Top